Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

 

Hoe dan?

 

 

Er heerst een aparte sfeer bij een aantal van jullie connecties. Jij wil (of je twin wilt dat) het opgeven, uit de connectie stappen, maar gelooft er nog in dat een goed gesprek enigszins gaat helpen. Je bent op zoek naar the missing link maar lijkt die maar niet te kunnen vinden.

 

Ben jij de enige die zo bezig is met de connectie? Hoe staat je twin erin?

 

Wanneer je deze gedachten ombuigt naar liefdevolle en verhelderende gedachten ga je de dingen anders zien. Als dit de energie van je twin is kun je hem helpen door hem te vragen zich te focussen op de leuke kanten van de connectie.

 

 

 

De Connectie: Hart Chakra energie

Het thema voor jullie connectie deze week is het hart chakra en intuïtie. Jullie beiden mogen meer verbinden met de energie van je hart chakra en goed luisteren naar wat je intuïtie je vertelt.

 

 

 

Divine Maculine (DM)

De Divine Masculines zitten in een neerwaartse gedachtegang of kunnen heel makkelijk hierin verzeild raken als ze niet ervoor kiezen om in het hier en nu aanwezig te zijn.

 

Wellicht spelen veranderingen op hun werk, in hun leven of financiële zaken een rol waardoor ze alles vanuit het negatieve benaderen.

 

 

 

Divine Feminine (DF)

Jullie spiegelen elkaar want daar waar de DM’s ervoor moeten waken dat ze deze week niet in een mineurstemming blijven hangen mogen de DF’s meer vertrouwen hebben op hun hogere leiding.

 

Elke keer wanneer je weer uit verbinding raakt van je hart chakra en uit contact met je intuïtie schiet je terug in oude denkpatronen die geleid worden door angst.

 

Het enige wat je steeds hoeft te doen wanneer dit gebeurt is de intentie hebben dat je weer afgestemd bent om je eigen hoge frequentie.

 

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze met korting vóór 24 oktober

 

€20 korting op een 60 min Reading €103,-

 

 

€10 korting op een 30 min Reading €67,-

 

 

€10 korting op een Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing €77

 

Boek voor 24 oktober. Hierbij geldt voor mijn agenda VOL=VOL

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie (energie) is bepalend voor hoe je in UNION bent met jezelf en met je tweelingziel.

Share This