Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

 

Kansen en vernieuwing

 

 

Nog 90 dagen en dan is het jaar voorbij! Wat een bijzonder jaar was 2022. Het was een jaar van vertragen terwijl alles om je heen in een rap tempo transformeerde.

 

Het was een jaar met een 6 trilling waardoor liefde en harmonie centraal hebben gestaan.

 

 

Het getal 6 in de grote arcana van de tarot is de geliefden (keuzes en liefde) en de duivel (ongezonde patronen en angst).

 

Niemand kon eraan ontsnappen. In de connectie kreeg je steeds te maken met situaties die je dwingen te kiezen om te handelen vanuit hart en ziel en kreeg je elke keer de rekening gepresenteerd als je iets deed vanuit angst. Ditzelfde geldt voor je twin.

 

 

Dit is een bijzondere maand omdat mijn persoonlijk jaar op 18 oktober van start gaat op mijn 40e verjaardag. Maar daarom is het voor jou natuurlijk geen bijzondere maand.

 

Het is een bijzondere maand vanwege de vele enen die voorkomen. Getal 1 staat voor een nieuw begin. Daarnaast draagt de maand oktober de trilling 7 wat gaat over geluk en spiritualiteit.

 

Kansen en vernieuwing staan ons te wachten want einde van de maand sluiten we af met een gigantische knal van een solar eclipse op 25 oktober met de nieuwe maan in schorpioen.

 

 

 

Energieportalen oktober

We openen de maand met een mooi energieportaal op 1-10, gevolgd door de 10-10 en bijzondere 11-10 portaal oftewel Engelenpoort 111.

 

De energie is op deze dagen intens, omdat de sluier tussen de kosmos en de aarde dunner is. We krijgen ook allerlei lichtactivatie op dit soort dagen en je kunt mooi met de energie werken van de trilling van het getal.

 

  • Nummer 1 gaat over een nieuw begin. Het is een masculiene energie (manifestatie)

  • Getal 2 (10-10) heeft betrekking op de vrouwelijke energie, de maan, wat gaat over partnerschappen, keuzes, dualiteit maar ook je intuïtie.

  • De engelenpoort heeft een 3 trilling wat betrekking heeft op de relatie body, mind and spirit. Ook je creativiteit, communicatie en creëren.

 

Kijkend naar thema’s behorend bij deze getallen, dan zijn deze dagen uitermate geschikt om deze thema’s te manifesteren in je connectie of daar extra liefde en aandacht aan te schenken.

 

Andere bijzondere dagen (energieportalen) in oktober zijn: 19-10, 21-10,22-10, 23-10 en 29-10.

 

 

Mercurius direct op 2 oktober

Je kunt bijna opgelucht ademhalen want Mercurius loopt op 2 oktober direct maar net zoals we voor de retrograde een schaduwperiode hebben is dat ook weer van kracht tot ongeveer 16 oktober. Daarna kun je echt opgelucht ademhalen tot en met 15 december van dit jaar. Dan start de schaduwperiode van de Mercurius Retrograde van 29 december.

 

 

Pluto direct op 8 oktober

De vlag mag uit, want er komt een einde aan een intense fase van transformatie. Deze retrograde was misschien wel tezamen met het Mercurius en Saturnus Retrograde een bittere pil om te verwerken.

 

Daar waar Mercurius alles in de communicatie en je gedachtegang over de connectie behoorlijk heeft uitgedaagd zorgde Pluto Retrograde voor innerlijk conflict want het opende je ogen.Saturnus deed een schepje er bovenop en confronteerde je met al jouw zwakke grenzen die je hanteerde in de connectie.

 

Alles wat ervoor zorgde dat je jezelf in de weg zat kwam omhoog. Alle diepgang die je wilde hebben kreeg je ook alleen helaas niet altijd gericht op het positieve en de leuke stukken van de connectie.

 

Op sommige momenten was het diep in je eigen gevoelswereld duiken en al je angsten aankijken over jezelf, de connectie, afwijzing, verlatingsangst en andere ongein waarvan je dacht dat je dat allemaal al had gehad.

 

Maar je loopt met een opgeheven hoofd en vol kracht aan het einde van deze retrogardes, want je hebt alle testen krachtig doorstaan.

 

 

Volle maan in Ram 9 oktober

Wat heb ik hiernaar uitgekeken. De eerste volle maan van een nieuwe volle maancyclus! Let wel op dat indien je gevoelig bent voor de energie van deze vurige maan je kunt clashen met je twin.

 

Een aantal van jullie ontvangen een verrassing, een nieuwsbericht of droom waar je de hele dag van slag van bent.

 

 

23 oktober Deep Dive!

Op 23 oktober gaan we over van de lichte lucht energie van weegschaal, naar de diepte van ons voelen met de start van het schorpioen seizoen. Met als klap op de vuurpijl Saturnus die direct loopt.

 

Allerlei restricties komen tot een eind om ons het totale gevoel van vrijheid te geven met de nieuwe maan in schorpioen op 25 oktober. Je tweelingziel wordt door deze transitie wat relaxter maar ook emotioneler in de connectie.

 

 

Vuurwerk op de zonsverduistering en nieuwe maan in schorpioen op 25 oktober

Snap je nu dat deze maand werkelijk bijzonder is? Allemaal planeten die direct lopen wat weer voor vernieuwing zorgt in de energie en dan al die enen in de datum creëert ook kansen.

 

Een eclips energie duurt 6 maanden dus…wat zou jij nog willen realiseren in jouw connectie of in je leven?

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze met korting vóór 24 oktober

 

€20 korting op een 60 min Reading €103,-

 

€10 korting op een 30 min Reading €67,-

 

 

€10 korting op een Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing €77

 

 

Boek voor 24 oktober. Hierbij geldt voor mijn agenda VOL=VOL

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie (energie) is bepalend voor hoe je in UNION bent met jezelf en met je tweelingziel.

Share This