Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

 

Onbekend terrein

 

De nieuwe maan in weegschaal van afgelopen zondagavond (23:54 uur) werkt goed door in de week energie. Het kan zijn dat je even van slag raakt door nieuws wat je ontvangt via social media bijvoorbeeld of je tweelingziel doet iets of zegt iets wat je totaal niet verwacht.

 

Er komt ook een eind aan een bepaalde situatie, wat voor sommigen kan betekenen dat je twin ervoor kiest om nu echt zijn eigen pad te gaan bewandelen.

 

Hij heeft inmiddels door dat vast blijven houden aan comfort, terwijl die comfortabele situatie niet hetgeen is waar zijn hart naar verlangt hetgeen is wat aan hem knaagt.

 

De keuze die je twin maakt of nog gaat maken in de toekomst geeft hem het gevoel dat hij onbekend terrein betreedt want alles wordt door zijn keuze anders. Hier is hij bewust van.

 

 

Daden

Je krijgt deze week een inzicht. Dit veroorzaakt een beweging in jou wat ervoor zorgt dat je niet meer blijft vasthouden aan alles wat je hoop gaf. Je wilt daden zien en niet alleen maar afgaan op alles wat er wordt gezegd of mooie tekenen van het universum.

 

Dit is een nieuwe jij die opstaat en je voelt je volledig gesteund door het universum, ondanks dat je niet goed weet waar dit jou naartoe leidt. Een ding weet je wel zeker en dat is dat kiezen voor jezelf je sterker maakt.

 

Op 2 oktober loopt ook Mercurius weer direct. Er komt meer flow, omdat je het gevoel hebt dat je meer bent geland. Je wordt minder geleefd door je gedachten. Voor een aantal gebeurt dit pas als we overgaan naar het schorpioen seizoen of pas in de maand november wanneer de laatste eclipsen van 2022 zijn geweest.

 

 

 

 

Goddess Chakra Shamanic Dream Journey Traject

 

Om de nieuwe maan te vieren kun je tot en met 28 september aan het Goddess Chakra Dream Journey Traject deelnemen met 50% korting.

 

Luister naar onderstaande video van 8 augustus Leeuwenpoort, voor meer informatie over dit traject.

 

Via deze link meld je je direct aan voor de mooie korting van 50% op het gehele traject.

 

Als je nu kiest om mee te doen, ontvang je naast een mooie korting ook de replay van de eerste sessie en de krachtige Moeder aarde energy cleansing.

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

 

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

 

Share This