Liefdesbrief (energie update)

 

 

Verandering van energie

 

Voor je gevoel lijkt de connectie er niet beter op te worden deze week. Althans dat is wat je denkt wat te maken heeft met de Mercurius Retrograde energie, de nieuwe maan in Weegschaal van aankomend weekend maar ook door het contact en voor sommigen juist geen contact met je tweelingziel.

 

Alleen gebeurt er in de energie iets anders. Het universum heeft namelijk gezien hoe hard je hebt gewerkt aan jezelf. Hoeveel je hebt geïnvesteerd in de connectie. En ja zo nu en dan vertoonde je codependent gedrag, maar zo heb je wel geleerd hoe belangrijk het is om te detachen. Je los te maken van ongezonde bindingspatronen.

 

Het universum is op de achtergrond alles aan het organiseren wat bijdraagt aan jouw transformatie en jouw groei. Ook je tweelingziel ontkomt hier niet aan!

 

Er wordt nu heel duidelijk aan je tweelingziel gepresenteerd wat het resultaat is van niet willen investeren in de connectie.

 

Niet willen communiceren over de gevoelens en emoties bijvoorbeeld. Niet zozeer dat jij dit demonstreert met je gedrag als reactie op die van je twin, mocht hier sprake van zijn. Het universum doet dit.

 

Die kiest voor een unieke manier om je tweelingziel aan het denken te zetten. Je tweelingziel kan bijvoorbeeld tijdens het werk ineens dagdromen of op andere momenten in gedachten met de connectie bezig zijn.

 

Hij of zij kan ook letterlijk over de connectie dromen. Het kunnen ook allerlei bijzondere toevalligheden zijn die worden gecreëerd door het universum (de synchroniciteiten) waardoor je twin ineens aan jullie gaat denken.

 

Onze creator gebruikt allerlei manieren om tot jullie beiden door te dringen.

 

Weet ook dat dit door jullie zielen met elkaar is afgesproken, dus hoe bijzonder, magisch of vreemd jullie dit proces ook nu mogen ervaren, dat is het eigenlijk niet. Het is invulling geven aan je zielscontract, maar dan in het hier en nu.

 

Vrijdag 23 september

Deze dag is heel speciaal. We gaan over het weegschaal seizoen en de start van de herfst (equinox) Herfst is het seizoen van loslaten. Ik heb een mooi loslaat ritueel uit een eerdere facebook live sessie. Wil je deze gratis ontvangen? Stuur mij een bericht

 

 

 

 

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

 

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

 

Share This