Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

Nog een bijzondere week met als hoogtepunt de laatste 88 energieportaal op vrijdag 26 augustus, gevolgd door de start van de Mercurius retrograde schaduwperiode op zaterdag 27 augustus waarop het ook nieuwe maan is in Maagd.

 

 

 

Intentie via Soul Star Chakra

Prachtige energie deze week voor ons tweelingzielen. Een die je uitnodigt om je te verbinden met je achtste chakra via je hart chakra.

 

Als je nog nooit van deze chakra hebt gehoord; de Soul Star Chakra, is het de moeite waard om hier naar te googlen, daar het voor mij onmogelijk is om hier in deze liefdesbrief er uitgebreid op in te gaan.

 

De verbinding met de achtste chakra de Soul Star Chakra maak je deze week via je hartchakra door te verbinden met de energie van onvoorwaardelijke liefde. Met je ziel.

 

De Soul Star Chakra oftewel de Zielester is kort samengevat jouw connectie tussen het spirituele en het fysieke, tussen hemel en aarde en het transporteert het licht (informatie over je zielsopdracht) van je ziel naar je lichaam.

 

Het is heel bizar dat ik drie verschillende kaarten uit twee verschillende decks heb getrokken met een soortgelijke afbeelding van een vrouw (en) met een hart.

 

De uitnodiging ligt daar voor ons Divine Feminines (Godinnen) om ons te verbinden met ons goddelijkheid. De gezonde Divine Feminine delen en energie die we meer mogen (leren) omarmen.

 

Op dit moment ben ik hier voor het collectief ook actief mee bezig (Goddess Chakra Shamanic Dream Journey) omdat ik sinds ik in 3D in union ben met mijn tweelingziel, heb gemerkt wat dit betekent en wat voor positieve uitwerking dit heeft op mijn Divine Masculine.

 

Daarnaast gaat dit over jezelf onvoorwaardelijk liefhebben om zo beter te kunnen connecten met je hart chakra en de achtste chakra: Soul Star Chakra.

 

De achtste chakra heeft tevens een speciale boodschap voor ons tweelingzielen: Er vindt healing plaats op zielsniveau.

 

Een collectieve heling. Zij die behoren tot dezelfde zielengroep voelen dit heel sterk. Er wordt veel gereinigd en gezuiverd. Alles krijgt een upgrade.

 

We hebben vorige week te maken gehad met geometrische stormen (hoge frequenties met lichtcodes en upgrades voor ons) en deze week start de schaduwperiode van Mercurius Retrograde die op 10 september van kracht gaat.

 

Wat deze twee chakra’s bijzonder maakt en waarom je deze week hier extra aandacht aan mag besteden is omdat we hiermee ook connecten met onze tweelingziel.

 

Er wordt gevraagd om meer verbinding met je hart chakra (je ziel) en vanuit daar te verbinden met de ander. Tegelijkertijd om de Soul healing in gang te zetten door specifiek die aspecten van de connectie die niks te maken hebben met liefde nader te onderzoeken.

  • Wat zijn deze aspecten?

  • Wie veroorzaakt wat;

  • en op welk niveau ontstaat er disbalans of disharmonie in de connectie (emotioneel, communicatief, mentaal, lichamelijk, energetisch etc?)

  • Wat voor energie neem je bij jezelf waar als er disbalans of disharmonie is in de connectie?

  • Waar voel je dit in je lichaam?

  • Hoe staat je tweelingziel in de connectie?

  • Is hij of zij verbonden met de eigen hart?

 

Je kunt de ander niet veranderen maar door aan de slag te gaan met je eigen energie veroorzaakt dat weer een mooie energetische reactie bij de ander.

 

Een tip om energetisch werk te doen voor jou en je tweelingziel, vooral als je merkt dat jullie steeds meer van elkaar af dreigen te raken of je tweelingziel wil zich niet openstellen maar ook als je liefdevol in UNION bent: de kracht van intentie.

 

Welke intenties plaats jij deze week en hoe kunnen die meer in lijn zijn met je hartsverlangen?

 

Verder is deze week duidelijk zichtbaar dat er een eind komt aan een bepaalde verwarring wat te maken heeft met de reactie en gedrag van je tweelingziel of jijzelf.

 

Door een bepaalde situatie wordt in een keer het manipulatieve en ongezonde gedrag duidelijk. Het is steeds een toxische uitwerking van niet verwerkte kind trauma wat op elkaar wordt geprojecteerd.

 

Dit zet jou of de ander aan het denken en voor een aantal van jullie -als deze scenario resoneert- betekent dit vernieuwde inzicht een tijd van separatie.

 

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk en werk met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

 

De sterrenbeelden die hier op tafel liggen zijn: Weegschaal, Kreeft, Maagd en boogschutter. Oftewel alle elementen worden vertegenwoordigd in deze week energie (reading)

Membership: Moon Magic Soul Flow (energy cleansing)

De aura cleansing van de Moon Magic Soul Flow van deze maand heeft een Love activation en de chakra cleansing van deze maand staat in het teken van je innerlijk kind.

 

Innerlijk kind thema’s zoals je niet gehoord of je niet gezien voelen zijn grote triggers binnen de tweelingzielen connectie. Dit gaat zo diep dat het op onbewust niveau voor disbalans kan zorgen.

 

Met een energetische behandeling zoals een chakra cleansing maak je direct contact met de energetische blokkades op onbewust niveau en daardoor vindt er healing plaats.

 

Als member van de Moon Magic Soul Flow ontvang je elke maand twee nieuwe cleansings, een aura en chakra bij elke nieuwe maan. Lees hier meer

 

Voor een beperkte tijd een leuke korting op je reading!

Ik ga stoppen met de 30 minuten Readings. Daarom boek je die deze week nog met €10 euro korting.

 

Wil je liever 60 minuten? Boek die nu voor €100 (een leuke korting van €33)

Share This