Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

 

Een bijzondere week met als hoogtepunt de tweede 88 energieportaal op woensdag 17 augustus.

 

 

Visualiseren

Deze week is het derde oog chakra actiever dan normaal. Wat te maken kan hebben met de energetische upgrades naar aanleiding van de leeuwenpoort energie. Dit betekent dat je meer dan normaal in je dromen boodschappen krijgt over je tweelingziel en de connectie.

 

Je krijgt inzicht in hoe het met hem gaat of hoe hij zich voelt, vooral als je in 3D niet in UNION bent. Daarnaast is het een uitnodiging om meer te gaan visualiseren. Doe dit wanneer je goed in je energie zit, net voor het in slaap vallen of net wanneer je wakker bent.

 

Focus op wat je wel wilt en hoe je de connectie graag ziet. Je derde oog chakra energie staat deze week centraal waardoor het makkelijk wordt om iets te manifesteren.

 

 

 

Spiritueel ontwaken

Naast je derde oog zien we ook dat het kruin chakra geactiveerd wordt. In het bijzonder spiritueel ontwaken wat plaatsvindt bij jou en je tweelingziel.

 

Iedereen ‘ontwaakt’ op de eigen manier en in eigen tempo.

 

Het is de ontwikkeling die je bewustzijn maakt waardoor je meer in contact komt met je ware zelf, je spirituele aard.

 

Het bewustzijn van je twin wordt door dit ontwaken vergroot. Tegelijkertijd kan dit ook het signaal zijn dat je twin meer met het spirituele mag gaan doen, door ervoor open te staan in plaats van het tegenwerken.

 

Gezien ook het derde oog chakra energie wat centraal staat deze week, betekent het in bepaalde gevallen dat je tweelingziel nog niet zo goed weet hoe hij of zij de intuïtieve boodschappen die worden ontvangen kan interpreten. Het kan zijn dat ze meer dan normaal dubbele getallen gaan zien, déjà vu momenten ervaren of andere signalen krijgen.

 

Als je tweelingziel dit met je wil bespreken, stel je vooral op als luisterend oor. Probeer ook vragen te stellen in plaats van alles direct te willen verklaren en uit te leggen. Met het stellen van vragen prikkel je de ander om nog dieper op het onderwerp in te gaan.

 

 

Vastberadenheid

Deze week word jij op de proef gesteld. Je persoonlijke grenzen worden getest.

  • In hoeverre blijf je bij je standpunt?

  • Wanneer gaat de ander te ver en hoe geef jij dit aan?

 

Het kan ook betekenen dat wanneer je tweelingziel een uitdaging heeft als het gaat om de eigen grenzen bepalen en naleven, dit juist deze week sterk naar voren komt.

 

Aangezien jullie elkaars spiegels zijn is dit tevens een uitnodiging aan jou om te kijken naar die situaties waarin je meer voor jezelf mag kiezen en hiernaar handelt.

 

 

De tweelingzielen reis is naast een spirituele ook een energetische connectie.

 

Vooral in de 3D dynamiek zul je merken dat wanneer je goed in verbinding bent met jezelf, het contact tussen jullie anders verloopt.

 

Ook als je niet in 3D in UNION bent ga je anders om met alle uitdagingen omdat je in UNION, in eenheid bent met je authentieke zelf.

 

 

Chakra (en aura) Cleansings

Jezelf energetisch reinigen is onderdeel van je tweelingzielen reis, naast het innerlijk kindwerk en je focussen op je goed voelen.

 

Deze mooie drieluik van innerlijk werk zorgt ervoor dat je energie beter stroomt, wat alles in je leven ten goede komt.

 

Het creëert flow en wanneer jijzelf in flow bent gaat alles vanzelf en moeiteloos.

 

In mijn Membership Moon Magic Soul Flow heb ik de maandelijkse chakra (en aura) cleansings die ik in 2020 en 2021 heb gehouden ondergebracht. Lees hier meer en meld je direct aan.

 

 


 

Membership: Moon Magic Soul Flow (energy cleansing)

De aura cleansing van de Moon Magic Soul Flow van deze maand heeft een Love activation en de chakra cleansing van deze maand staat in het teken van je innerlijk kind.

 

Innerlijk kind thema’s zoals je niet gehoord of je niet gezien voelen zijn grote triggers binnen de tweelingzielen connectie. Dit gaat zo diep dat het op onbewust niveau voor disbalans kan zorgen.

 

Met een energetische behandeling zoals een chakra cleansing maak je direct contact met de energetische blokkades op onbewust niveau en daardoor vindt er healing plaats.

 

Als member van de Moon Magic Soul Flow ontvang je elke maand twee nieuwe cleansings, een aura en chakra bij elke nieuwe maan. Lees hier meer

 

 

 

Love Your Inner Light

Creëer morgen vandaag

Met liefde,

Daily Coffie

Share This