Liefdesbrief 46  (energie update)

Je hoofd leegmaken

Het wordt voor een aantal van ons een zeer uitdagende week. Waarschijnlijk is er van alles gebeurd waardoor het moeilijk is om je hoofd erbij te houden.

De negatieve gedachtemolen is er een die binnen no time kan worden aangezet. Blijf daaruit. Houd je energie hoog! Focus op het positieve en op alles waar jij je goed door voelt. Investeer daarin in plaats van bezig zijn met waar je toch geen invloed op hebt (gedrag van de ander) of wat enkel je energie verzwaard.

Kies bewust voor een andere mindset deze week

Als jij niet diegene bent die hier mee te maken heeft dan is het je tweelingziel.

Hij of zij twijfelt namelijk aan de eigen intenties. Ze vinden het onbegrijpelijk dat er zoveel gevoel is voor elkaar maar dat het nog niet heeft gewerkt tussen jullie of dat het nog steeds niet soepel gaat in de connectie.

In plaats van aan de slag te gaan met hun innerlijke triggers projecteren ze alles op jou en blijven ze hangen in een negatieve gedachtestroom, over het hoe en waarom deze connectie niet goed zou zijn (of geen kans van slagen heeft) Dit verandert niet totdat ze zelf aan de slag gaan met hun eigen rol in het geheel!

Het mooie aan deze week is dat er aan het eind twee fantastische events plaatsvinden:

  • Een Lunar Eclipse op vrijdag 19 november (111) en mijn eigen chakra cleansing op zondag 21 november. De laatste deep chakra cleansing van 2021 (whoop whoop)

  • Zondag is een spiegeldag (energieportaal) vanwege de getallen in de datum 21-11-21 (21-11/2-2021)

Daarom is het bijzonder krachtig om jezelf die dag een chakra cleansing te geven!

De energie is namelijk versterkt door de volle maan en (gedeeltelijke) maansverduistering. En het energieportaal van zondag.

Bijzonder is wel dat we de laatste deep chakra cleansing van 2021 houden. Een die je niet wilt missen want we cleansen onze kruin chakra, die naast de connectie met spirit, je hogere bewustzijn, hogere zelf en wijsheid ook wordt geassocieerd met het goddelijke aspect in jou.

Meld je hier aan voor de chakra cleansing

Voor wat betreft de Lunar Eclipse nodig ik je uit om antwoord te geven op de volgende vragen, wat jou helpt bij het shiften van je mindset:

  • Wat is in het afgelopen jaar mijn grootste les geweest (benoem 1, neem hier de tijd voor om in te voelen welke les de belangrijkste is geweest)

  • Wat heeft deze specifieke les mij geleerd over mijzelf?

  • Hoe is mijn leven rijker geworden door deze specifieke les?

  • Welke thema’s hebben daarnaast ook een rol gespeeld in de afgelopen 12 maanden?

  • Hoe wil ik het komend half jaar als persoon door het leven gaan?

Animal Spirit Thema's voor deze week:

PORCUPINE: Time for the beginner mind

 

SEAHORSE: Watch and wait

Liefdesbrief Affirmatie

Miracles and Blessings: Everything has it’s gift

 

Je hebt nog 3 dagen om je aan te melden voor de laatste chakra cleansing van 2021. Dit wil je niet missen! Meld je hier aan

 

 

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer.

Share This