Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

 

Ik denk aan je

 


 

Membership: Moon Magic Soul Flow (energy cleansing)

De aura cleansing van de Moon Magic Soul Flow van deze maand heeft een Love activation en de chakra cleansing van deze maand staat in het teken van je innerlijk kind.

 

Als member van de Moon Magic Soul Flow ontvang je elke maand twee nieuwe cleansings, een aura en chakra bij elke nieuwe maan. Lees hier meer

 

 


 

 

Volle maan in Waterman

Deze maan heeft een bijzondere uitwerking op de hart chakra. Waterman is een lucht teken en element lucht is gerelateerd aan hart chakra energie.

 

Het is een supermaan waardoor bepaalde aspecten extra worden versterkt, ook mede door de leeuwenpoort energie.

 

 

 

Ik heb de afgelopen periode steeds meer inzichten gekregen in de energetische dynamieken tussen mijn en mijn twin nu wij in union zijn.

 

Op welke manier de Divine Feminine energie het beste tot uiting komt, welke voordelen dit heeft op de connectie, mijn manifestaties en hoe ik dit het beste kan inzetten. Maar ook mijn ongezonde delen heb ik mogen ontmoeten!

 

 

Vrijdag 12 augustus, op de volle maan de tweede gratis Masterclass over deze energie: Goddess Chakra Shamanic Dream Journey.

 

Lees hier meer

 

Lees jij wekelijks met plezier deze energie updates, mijn Liefdesbrieven? Dan heb ik iets liefs voor jou. De Tribe van Lieverds

Share This