Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

 

Augustus belooft wat voor de tweelingzielen:

  • Er is een torenmoment dat plaatsvindt, liefde wat bloeit of een positieve verandering in de liefde.

 

  • Het niet kunnen loslaten van de derde partij of als jij de derde partij bent, dan blijven jullie nog in dezelfde situatie, terwijl anderen juist wel ervoor kiezen om de derde partij te laten.

 

  • Financiële tegenvallers. Jij of je tweelingziel voelt zich in de steek gelaten, je niet goed genoeg voelen voor de ander alsook niet met elkaar op een lijn zitten.

 

Maar de algemene energie is die van liefde, keuzes maken met je hart in plaats van ratio en einde van vervelende periodes van discussieS of heftige mentale strijd, als je hier alert op blijft.

 

 

1,2,3,4,5 en 6

Augustus draagt een 5 Trilling wat staat voor verandering. Er ligt een mooie opbouw in de kaarten, de reeks 1,2,3,4,5 en 6. Voor mij betekent dit dat de energie zich opbouwt tot een climax.

 

Voor de een is dit een mooie en plezierige verandering, anderen mogen nog een deep dive  maken. Hetzij in zichzelf of in de connectie. Daarnaast ligt meestergetal 55 op tafel. Dit gaat ook over veranderingen maar ook over vrijheid.

 

Deze maand zijn er een paar thema’s rondom het hart chakra wat aandacht nodig heeft: Helen van het hart en daardoor je hart openen.

 

Een open hart(chakra) zorgt voor een andere energie in de connectie maar ook voor jezelf is dat bevorderend omdat je meer afgestemd bent op de frequentie van liefde.

 

 

Daarnaast is het belangrijk dat je steeds luistert naar je hartenwens en reageert vanuit ziel in plaats van ego, want dat betekent dat je voldoende geheeld bent.

 


 

Membership: Moon Magic Soul Flow (energy cleansing)

De aura cleansing van de Moon Magic Soul Flow van deze maand heeft een Love activation en de chakra cleansing van deze maand staat in het teken van je innerlijk kind.

 

Innerlijk kind thema’s zoals je niet gehoord of je niet gezien voelen zijn grote triggers binnen de tweelingzielen connectie. Dit gaat zo diep dat het op onbewust niveau voor disbalans kan zorgen.

 

Met een energetische behandeling zoals een chakra cleansing maak je direct contact met de energetische blokkades op onbewust niveau en daardoor vindt er healing plaats.

 

Als member van de Moon Magic Soul Flow ontvang je elke maand twee nieuwe cleansings, een aura en chakra bij elke nieuwe maan. Lees hier meer

 

 


 

Leeuwenpoort 8-8 en 88 energieportalen

Vanaf 1 augustus is de leeuwenpoort energie al voelbaar, met zijn piek op 8 augustus. Deze energie loopt door tot aan de volle maan in Waterman op vrijdag 12 augustus.

 

Op 17 en 26 augustus zijn de laatste twee 88 energieportalen. Bedenk voor jezelf wat je wil manifesteren voor je connectie of in het algemeen in je leven. Het getal 8 gaat namelijk over overvloed en manifestatie.

 

 


 

Volle maan in Waterman

Deze maan heeft een bijzondere uitwerking op de hart chakra. Waterman is een luchtteken en element lucht is gerelateerd aan hart chakra energie.

 

Het is een supermaan waardoor bepaalde aspecten extra worden versterkt, ook mede door de leeuwenpoort energie.

 

 

Het gaat erom of je nog de magie in alles kunt blijven zien.

 

Vooral in deze bijzondere, soms pittige maar vooral dynamische connectie.

 

Wat ik altijd zeg is dat de tweelingzielen reis topsport is. Hoe fit ben jij? En met fit bedoel ik het volgende:

Wat zijn de mentale, emotionele, maar ook fysieke, spirituele als ook energetische stretches die je steeds moet maken of bereid bent om te maken?

 

Met andere woorden hoe investeer jij in je spirituele groei?

 

 

Ik heb de afgelopen periode steeds meer inzichten gekregen in de energetische dynamieken tussen mijn en mijn twin nu wij in union zijn.

 

Hoe de Divine Feminine energie het beste tot uiting komt, welke voordelen dit heeft op de connectie, mijn manfestaties en hoe ik dit het beste kan inzetten. Maar ook mijn ongezonde delen heb ik mogen ontmoeten!

 

Het is een cadeautje als je beter je eigen energie herkent, erkent en dit weet te regisseren.

 

Ook in je tweelingzielen connectie, nee, in ALLE CONNECTIES, is het krachtig als jij handelt vanuit je Divine Feminine energie. Je inner Goddess.

 

Daarom organsieer ik op maandag 8 augustus op de leeuwenpoort een gratis Masterclass over deze energie: Goddess Chakra Shamanic Dream Journey.

 

Lees hier meer

 

Lees jij wekelijks met plezier deze energie updates, mijn Liefdesbrieven? Dan heb ik iets liefs voor jou. De Tribe van Lieverds

Share This