Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

De maand met een 4 trilling is van start gegaan. Het getal 4 in de grote arcana staat voor de keizer en dood kaart, met andere woorden stabiliteit door transformatie (wedergeboorte).

 

Wat mag deze maand tot een eind komen in je tweelingzielen connectie zodat iets wordt getransformeerd?

 

De dood is een kaart van transformatie. Het verbaast me niets dat als je reeds in een rollercoaster zit, dat in deze maand zijn piek bereikt. Hetzij een innerlijke rollercoaster alsook in je connectie. Alles moet een keer tot een eind komen en dit gaat gepaard met een big bang.

 

Als dit niet op jou van toepassing is dan wordt deze maand een plezierige maand. Door de vele transformaties komt er eindelijk wat meer stabiliteit. Alles waar je de afgelopen periode in hebt geïnvesteerd, vooral de investering in jezelf krijg je terug in de vorm van een mooie en stabiele connectie.

 

 

Onthullingen

Een maand van onthullingen! Oud zeer komt omhoog.

 

Misschien schaam jij je voor bepaalde acties of heeft je tweelingzielen reis innerlijk van alles bij je getriggerd.

 

Heb je voor je gevoel gefaald? Vooral als je te vaak de ander tegemoet bent gekomen terwijl die dit niet verdient en zelf niet de liefde terug hebt ontvangen die je hebt gegeven. Met andere woorden je nam genoegen met de ‘broodkruimels’ die je steeds kreeg.

 

Heb je te maken met derde partij situaties waarbij schaamte een rol heeft gespeeld? Is er iets anders aan het licht gekomen of wellicht gaat dit nog gebeuren deze week en maand wat een gevoel van schaamte kan triggeren. Dit heeft te maken heeft met de energie van juli.

 

Het kan ook zijn dat anderen jou in een kwaad daglicht willen stellen bij je tweelingziel of dat je tweelingziel dingen doet of heeft gedaan die niet door de beugel kunnen.

 

 

Wedergeboorte

Hoe je deze maand ook ervaart, het is een vernieuwing van jezelf in de connectie. Als je lid bent van mijn Tribe van Lieverds dan heb ik speciaal voor de maand juli een Zegening voor jou als extra boodschap.

 

Er ontwaakt een nieuwe jij. Een die mede door de energie van de Saturnus retrograde van 4 juni jl. bewuster is geworden van haar grenzen, normen en waarden waardoor je anders in de connectie staat.

 

De Neptunes retrograde van 28 juni helpt jou om door alle illusies heen te prikken, maar ook meer afgestemd te zijn op je eigen intuïtie. Ook al loop je tegen pijnlijke zaken aan, het doet nog meer zeer als je ze blijft negeren. Zoals het spreekwoord luidt: Feiten houden niet op te bestaan door ze te negeren!

 

 

De volle maan in steenbok op 13 juli, super maan versterkt alles wat je voelt. Houdt rekening met diepe innerlijke transities die je maakt om dichterbij de kern oftewel de pijn te komen om hiervan te helen.

 

 

Op 19 juli gaat Chiron de komeet die gaat over heling retrograde en ja, dat kunnen sommige van ons voelen. Uiteraard is de impact van een planeet die retrograde loopt het sterkst in het astrologisch huis van je geboortehoroscoop dat wordt geraakt, maar als je gevoelig hiervoor bent kun je getriggerd worden. Dit geldt dus ook voor je twin!

 

Het is een moment van stilstaan, zaken vanuit een ander perspectief benaderen en aan de slag gaan met de open wonden oftewel alles wat je nog mag helen. Sta ook stil bij wat de connectie aan ‘innerlijke pijn’ veroorzaakt in jou en hoe je hiermee om bent gegaan.

 

Wil je dit op dezelfde manier blijven ervaren of ben je bereid de energie te veranderen wat automatisch een andere reactie van jou op de situatie betekent.

 

Daarna gaan we over van het kreeft seizoen naar de vurige leeuw op 22 juli. De verandering van energie zal zeker voelbaar zijn.

 

 

Op 28 juli is naast de Jupiter Retrograde een nieuwe maan in Leeuw. We hebben te maken met twee nieuwe manen in een maand, Black moon. Black moons helpen je met de afronding van zaken zodat je echt naar een volgende fase kunt gaan in je connectie.

 

Ik organiseer op die dag wederom een EFT-Tapping meditatie. Op basis van de laatste feedback over het thema LIEFDE gaan we nu expliciet tappen op je DROOMPARTNER.

 

 

Op 28 juli deel ik een paar tapping scripts die je kunt toepassen om je DROOMPARTNER te manifesteren.

 

Indien je reeds in een relatie zit kun je gewoon meedoen, omdat we ook tappen voor in UNION zijn. Aanmelden via deze link

 

 

 

 

 

 

Moon Magic Soul Flow Membership

 

  • Je bent klaar om aan jezelf te gaan werken of iets te veranderen in je energie maar je weet niet goed wat het is waar aan gewerkt mag worden of wat energetisch mag veranderen?

  • Heb je het gevoel dat er een kracht buiten jouw macht om voor vertraging zorgt van je manifestaties?

  • Heb je zware bagage of energie wat je mag loslaten?

  • Merk je dat je steeds dezelfde patronen of dynamieken hebt die je flow belemmeren?

  • Ben je hooggevoelig, sensitief of een empaat? Ook dan is een energy cleansing just what you need om hoog in je energie te blijven.

 

Op 7 juli, de eerste 77 Energieportaal en Powerdag lanceer ik met veel liefde de Moon Magic Soul Flow Membership.

 

Lees hier meer

 

 

 

 

 

Love Your Inner Light.

Creëer morgen vandaag!

Met liefde,

Daily Coffie

Lees jij wekelijks met plezier mijn liefdesbrieven? Dan heb ik iets liefs voor jou. De Tribe van Lieverds

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Share This