Liefdesbrief 45 (energie update)

 

Triggers

 

Het is wat onrustig in de connectie. Voor een aantal van jullie gaat het om innerlijke thema’s die een rol spelen wat getriggerd wordt en waar je het zwaar mee hebt.

 

 

 

Innerlijk kind thema’s zoals binding of verlatingsangst. Je afgewezen voelen, niet gezien, gehoord of geliefd voelen door je grote liefde. Het kan ook zijn dat je tweelingziel dit ervaart omdat jij anders in de connectie staat.

 

 

 

Je bent enorm gegroeid!  Het 3D gedrag wat hij/zij steeds laat zien gaat langs je heen wat ervoor kan zorgen dat de ander je onverschillig vindt terwijl het enige wat je doet is anders of minder reageren op de triggers.

 

 

 

Als het wel jouw angsten zijn die deze week, en deze maand in het bijzonder extra worden versterkt vraag jezelf dan af wat deze angsten jou willen vertellen. Blijkbaar is er nog ruimte om op bepaalde gebieden te groeien.

 

Pak deze kans met beiden handen aan want alles waar je nu van wordt bevrijd zorgt ervoor dat je hoger in je energie komt.

 

 

Als je merkt dat je tweelingziel last heeft van angsten omdat hij/zij weer in oud gedrag vervalt en op een vervelende manier ‘aandacht’ vraagt zoals; bewust niet reageren, of berichtjes sturen om puur even te checken. Jou bevragen maar zelf geen antwoord geven.

 

 

 

 

Het online/offline komen, maar niets sturen. Doen alsof ze geen gevoelens voor je hebben etc, benader hem of haar dan vanuit een positieve vibe.

 

 

 

Het gaat er namelijk altijd om wat jij kiest. Hoe wil je op zijn/haar gedrag reageren en hoe wil je (intern) hiermee omgaan?

 

 

 

 

Deze week is een bijzondere week met als piek het 11-11 energieportaal donderdag a.s.

 

 

 

Je kunt daarom het gevoel hebben dat er een innerlijke schoonmaak gaande is. Laat alle zware emoties, gedachten, gevoelens maar ook alles wat je lichamelijk aan ongemakken voelt los. Dit hoort bij de energetische upgrades die plaatsvinden.

 

 

 

Chakra Cleansing 21-11-21

Al onze chakra’s krijgen deze maand een upgrade. Je energetische DNA zal vanaf nu anders zijn, omdat je transformatie op transformatie hebt doorgemaakt. Je wordt steeds meer wie je in essentie bent.

 

Deze cleansing helpt je om de verbinding met spirit en je hogere zelf te versterken.

 

Meld je hier direct aan voor de laatste Chakra Cleansing van 2021

Animal Spirit Thema's voor deze week:

GIRAFFE: See the big picture

 

DRAGONFLY: Truth transcends illusion

Liefdesbrief Affirmatie

Love helps heal past hurts and provides a sense of security and self-worth. Love makes the difference.

 

Je hebt nog 11 dagen om je aan te melden voor de laatste chakra cleansing van 2021. Dit wil je niet missen! Meld je hier aan

 

 

 

Wil je meer duidelijkheid en helderheid over jouw Tweelingzielen connectie? Wacht niet langer.

Share This