Selecteer een pagina

Liefdesbrief (energie update)

 

 

Terugblik en reflectie

 

Deze week is een bijzondere! De energie van MANIFESTEREN is overal.

 

Het is een gunstige periode om te kijken naar hoever je bent gekomen in deze reis. Wat de ontwikkelingen zijn die je hebt meegemaakt en die jou meer over jezelf vertellen. Je ziet nu inmiddels wat wel heeft gewerkt en wat eigenlijk ervoor heeft gezorgd dat je niet verder komt in de connectie.

 

Het moment is nu aangebroken om te beslissen over hoe je verder wilt in de connectie en of je überhaupt verder wil met jouw geliefde.

 

 

 

 

Divine Masculine (DM)

De Divine Masculines krijgen een overzicht gepresenteerd van alle drama waar ze in hebben gezeten en zelf hebben gecreëerd omdat ze geen standpunt durfde in te nemen. Maar ook alle keren dat ze hebben verzuimd om aan zichzelf te werken. Hun geweten gaat opspelen deze week.

 

 

Voor een aantal DM’s brengt dit een onbehagelijk gevoel ook wat spanning en verwarring met zich meebrengt omdat ze niet goed weten hoe ze uit het drama kunnen stappen waar ze zelf medeveroorzaker van zijn.

 

 

Divine Feminine (DF)

Het is nu wel duidelijk dat GEEN ACTIE in welke vorm dan ook, maar heerlijk achteroverleunen in je Divine Feminine ontvangst modus je veel meer brengt. Alles wat je tegen de stroom in duwt in plaats van het met de stroom mee te laten gaan kost je energie. Teveel energie!

 

 

Ook het willen sturen zodat de connectie op een bepaalde manier gaat heeft geen zin, want alles wat je doet op basis van forceren creëert weerstand in de energie.

 

 

Dit zijn ongezonde DF-patronen die mogen worden aangekeken en worden geheeld.

 

Het is je manier van denken wat jou in de weg zet om een te worden met deze DF-energie van aantrekken, van magnetisme.

 

Deze week gaan de Goddesses (Divine Feminines) van de Goddess Chakra Shamanic Dream Journey aan de slag met de mindset, hartchakra en het vergroten van hun aantrekkingskracht.

 

Wil je meedoen met deze of de volgende sessie? Meld je hier aan

 

 

 

10-10-22

De tweede 10-10 energieportaal is geopend. Een mooi moment om voor jezelf in kaart te brengen wat het is waar je afscheid van mag nemen en wat je wilt creëren zodat je beter in de connectie staat.

 

 

 

Engelenpoort 111

Op dinsdag 11-10 is het engelenportaal geopend.

 

  • Hoe kunnen de engelen jouw ondersteunen?

  • Waar heb je op dit moment liefde bij nodig?

 

 

Ho’oponopono vergevingsritueel is een mooie om te houden op deze bijzondere dag maar vergeet niet om je wensen te delen met de engelen!

 

Coaching

In je tweelingzielen reis word je enorm getriggerd op Innerlijk Kind Thema’s zoals afwijzing, niet goed genoeg voelen, codependent gedrag en andere onderwerpen.

Ik ben gespecialiseerd in Innerlijk Kind werk, met een Inner Child Coaching programma afgestemd op jouw behoeften waarbij ik je help om emotionele volwassenheid te ontwikkelen in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind. Lees hier meer

Boek direct je Reading/Cleansing naar keuze met korting vóór 24 oktober

 

€20 korting op een 60 min Reading €103,-

 

 

€10 korting op een 30 min Reading €67,-

 

€10 korting op een Een-op-een Deep Energy/ Chakra cleansing €77

 

 

Boek voor 24 oktober. Hierbij geldt voor mijn agenda VOL=VOL

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie (energie) is bepalend voor hoe je in UNION bent met jezelf en met je tweelingziel.

Share This