Geef jezelf nog voor het eind van 2020 een verhelderende Reading of verlichtende energie Cleansing cadeau!

 

Wow het is alweer bijna eind van het jaar. Een bijzonder en bewogen jaar. Het jaar dat ik jou heb ontmoet. Dank voor de fijne kennismaking!

Om dit jaar met je te vieren en af te sluiten heb ik een mooie kerstspecial voor jou. Deze kun je boeken in de periode van 12 december tot en met 30 december.

 

Daily, vertel me meer over deze special…

Ik heb je gehoord. Ik snap heel goed dat je vast vooruit wilt blikken op 2021 of een laatste afrondende inzicht wilt krijgen in je Tweelingzielen connectie of de persoonlijke situatie waarin je nu zit.

Misschien wil je nog voor dat je kunt proosten op het nieuwe jaar alle ‘zware’ en oude energieen uit je systeem halen om met vernieuwde kracht een geweldige start te maken in januari a.s.

 

Waarschijnlijk is een van deze specials er speciaal een voor JOU.

 

Boek in de periode van 12 december tot en met 30 december een Tweelingzielen Reading, Tarot Treatment, Short & Sweet Reading of twee energie Cleansings met een leuke Good Karma korting.

 

Wat ik aan je mee wil geven is dat ik op een dag maar een beperkt aantal Readings kan doen.  Ik zou het vervelend vinden als je dit mooie aanbod misloopt, terwijl je geïnteresseerd bent. Vandaar dat ik je met liefde vraag om niet al te lang te wachten met het inplannen van je en het doen van de betaling. 

Ik doe met liefde mee

Tweelingzielen Reading of 60 min Reading i.p.v. €99 nu voor €88

Maak hier je afspraak

Tarot Treatment Reading & Coaching ineen €111 nu voor €100

Maak hier je afspraak

Short & Sweet Reading €55 nu voor €45

Maak hier je afspraak

Algemene Cleansing & Chakra Cleansing €154 nu voor €132

Maak hier je afspraak

 

Wil je meer leven vanuit flow, Hart & Ziel? De beste manier is om te investeren in een Ideaal Innerlijk Leven. Deze Chakra Cleansing helpt jou hierbij.

 

Iets wat wij allemaal nastreven en wat ik jou van harte gun is Vrijheid. Dat je dit mag ervaren in je denken, voelen en in wie je bent!

 

Creëer morgen vandaag!

 

Enjoy, Daily Coffie

Ik doe met liefde mee