Tweelingzielen Liefdesbrief Energieportaal 555

Je tweelingziel als perfecte spiegel

  • Wat zijn Tweelingzielen (niet)

  • Wat is de essentie van de Tweelingzielen connectie?

  • Hoe weet je of je hem of haar hebt ontmoet? De 3 kenmerken

  • Is het de bedoeling dat je bij elkaar komt?

  • Waarom gebeurt het aantrekken en afstoten?

De 555 Energieportaal is vanaf vandaag geopend. Ik vind het een bijzondere dag. De energie is sinds gisterenavond goed voelbaar.

Nummer 5 heeft een bijzondere trilling. Een die geassocieerd wordt met snelheid, verandering, onderbreking, verrassingen, actie, vrijheid, abrupte einden met een nieuwe begin en uitdagingen.

 

 

Tarotkaarten

In de Tarot hebben alle kleine arcana kaarten met het getal 5 betrekking op: Verlies, verdriet, conflict en competitie.

In de grote arcana wordt dit getal vertegenwoordigd door de Hoge Priester  en Gematigdheid.

We zitten in een jaar met

  • een 5 trilling

  • in maand 5

  • op de 5e dag

Daarnaast zijn alle getallen bij elkaar opgeteld 15/6. Dit getal gaat onder andere over harmonie, liefde, familie en verantwoordelijkheden.

 

 

Het is een magische dag vind je niet?

Daarom heb ik voor jou 15 vragen beantwoord over de Tweelingzielen connectie. En niet zomaar vragen! De 15 meest gestelde.

Bij elk energieportaal in de maand mei beantwoord ik telkens 5 vragen.

Daily’s visie

Alle antwoorden die ik hieronder geef zijn gebaseerd op mijn eigen Tweelingzielen reis.

Met mijn visie wil ik je op weg helpen wetende dat dit geen absolute waarheid is.

Voel maar wat mijn verhaal en mijn ideeën met jou doen en als ze resoneren dan is dat mooi meegenomen. Resoneren ze niet? Ik nodig je van harte uit om met liefde je eigen visie te ontwikkelen.

 

 

1. Wat zijn Tweelingzielen (niet)

De meest gestelde vraag van de persoon die iemand heeft ontmoet waarvan zijn of haar wereld op zijn kop staat na deze ontmoeting.

In het begin heb je niets door behalve de sterke aanwezige aantrekkingskracht tussen jullie, die aanwezig is bij alle zielsconnecties: Soulmates, Karmisch en Tweelingzielen.

Overigens zijn alle zielsconnecties karmisch want je deelt een (ziels)verleden met elkaar.

Je Tweelingziel is een karmische connectie, maar het is geen soulmate!

De mooiste omschrijving is dat hij of zij niet de perfecte partner is (soulmates) zoals velen dit graag romantiseren maar wel de perfecte spiegel.

Dit is de enige zielsconnectie waarbij iedere ontmoeting jou (jullie) in contact brengt met (onvoorwaardelijke) liefde, met al je pijnen, traumatische ervaringen gerelateerd aan innerlijk kind thema’s zoals hechtingsproblematiek (binding en verlatingsangst) zelfliefde en authentiek jezelf zijn.

Hier tegenover staat dat je door deze ontmoeting op een andere level leert wat zelfliefde is, je spirituele groei  alsook de ontwikkeling van  je intuïtieve talenten en gaven enz versneld wordt.

 

Als je denkt dat je je Tweelingziel hebt ontmoet en er is na deze ontmoeting niets in jouw leven veranderd van wat ik hierboven schrijf dan is het geen Tweelingziel.

 

De enige spirituele partner die je niet zelf kiest.

Je ziel heeft niet gekozen, jullie zijn door de creator gemaakt.

Los van alle theorieën die de ronde gaan over het splitten van één cel in tweeën geloof ik erin dat Tweelingzielen van dezelfde samenstelling zijn.

Ik geloof erin dat jij en je wederhelft beiden een ziel hebben (geen halve ziel!) die dezelfde energetische DNA dragen. Bij de een is de mannelijke energie iets sterker vertegenwoordigd en nog wat andere zaken en bij de ander de vrouwelijke energie.

Jullie spiegelen elkaar, wat maakt dat er overeenkomsten zijn maar ook verschillen omdat dit de lessen zijn die je mag leren.

 

Er is geen hij/zij of jij: je bent een! Je bent altijd in UNION.

Tevens dat jullie steeds bij iedere incarnatie bepalen in wat voor een lichaam je naar de aarde komt; wie nu de broek aan heeft bij wijze van spreken.

Anders gezegd wie nu in dit leven het pad mag ruimen zodat de ander als eerste kan en mag ontwaken.

 

2. Wat is de essentie van de Tweelingzielen connectie?

Alle zielen hier op aarde hebben een zielsmissie.

Je incarneert met een reden welke per persoon kan verschillen. Daarnaast hebben we allemaal een gedeelde missie die we afzonderlijk dragen: Terugkeren of in contact komen met de bron om je authentieke zelf te ervaren.

Dit geldt ook voor de Tweelingzielen. Je mag (moet) altijd eerst in UNION komen met jezelf.

Je ware authentieke zelf worden, oneindig potentieel zoals je werkelijk bent en niet datgene zijn waar je twin je steeds op triggert. Dat zijn de maskerstructuren van je persoonlijkheid die je mag doorbreken.

 

Soms ben je bezig met energetische koorden van vorig levens of die van je familie omdat jij in dit leven dat als onderdeel hebt van je zielsmissie.

 

Niet alle Tweelingzielen ontmoeten elkaar in dit leven. Als dit wel gebeurt, dan zijn hier ook weer niveaus op van toepassing waarop jullie ‘aan het werk’ mogen.

Macro niveau: Gaia

De missie die alle tweelingzielen dragen is dat wij de aarde helpen bij het verhogen van de trilling met onze unieke en hoge trillingsfrequentie.

Meso niveau: Nieuwe relatievormen

Daarnaast helpen wij bij het creëren van nieuwe templates  voor relaties in 3D.

 

Wij zijn ervoor om spiritueel partnerschap nog meer body te geven want zoals je hebt gemerkt werken alle tot nu toe en al honderd jaar geldende relatieregels niet bij Tweelingzielen!!!

 

Spiritueel partnerschap is anders dan de relatievormen die wij nu kennen. Het gaat om partners die de energie en dynamiek van de relatie willen veranderen door aan zichzelf, de eigen energie te werken.

 

De relaties die we nu kennen gaan meer over projecties. Elke partner projecteert de behoeften op de ander en als later blijkt dat de geprojecteerde niet voldoet aan de verwachtingen er een mismatch ontstaat (even kort door de bocht gezegd)

 

Deze relaties worden verteld in alle liefdesliedjes waarbij de ander je pijn doet en je hart breekt en zo achterlaat.

 

In essentie zingen ze over ongezonde bindingspatronen, de zogenaamde codependency relaties die ons leren dat je iemand anders nodig hebt om je gelukkig te maken.

  • Wat is er gebeurd met eigen verantwoordelijkheid en invloed?

  • Hoe heb jij hiervan geleerd waardoor je ervoor kiest om niet meer een soortgelijke partner aan te trekken of relatie aan te gaan?

 

Micro niveau: 3D Tweelingzielen UNION

Jaa, we hebben allemaal een missie met onze tweelingziel! Voor de een is de ontmoeting al de missie.

 

Misschien is het je opgevallen dat er enorm veel energie van jullie afkomt als je samen bent. Dat werkt behoorlijk uplifting op anderen (en moeder aarde)

 

Sommigen van ons zijn na de ontmoeting afzonderlijk verder gegaan met hun leven waarbij ze op een of andere manier de mensheid dienen of iets anders doen voor de gemeenschap.

 

En dan zijn er ook nog een aantal die wel samenwerken met hun twin en anderen helpen en coachen om spiritueel partnerschap meer vorm te geven, wat uiteindelijk altijd gaat over eerst je authentieke zelf worden.

 

De meeste van jullie weten dat ik tot een ieders verbazing nooit de behoefte heb gehad om in 3D in UNION te komen met mijn tweelingziel zoals de meeste van ons het beeld hebben van hoe je in relatie moet zijn met je crush.

Inmiddels kan ik ook prima een spiritueel partnerschap aangaan met een soulmate.

 

Of mijn twin en ik ooit samenkomen laat ik over aan het universum omdat ik inmiddels begrijp dat ik hier een missie (roeping) heb waarbij ik jou, mijn lieve lezer, mag ondersteunen en faciliteren in je Tweelingzielen reis.

 

Daarom heb ik ondertussen veel meegemaakt zodat ik jullie reis goed begrijp en hier gevoel en betekenis aan kan geven.

 

3. Hoe weet je of je hem of haar hebt ontmoet? De 3 kenmerken

Er zijn diverse zaken te benoemen waaruit blijkt dat het je Tweelingziel is.

Voor mij persoonlijk was dat ik na mijn ontmoeting er nog gelukkiger uitzag. Iedereen zei: Daily je straalt! Terwijl ik net alleenstaande moeder was geworden en mijn leven opnieuw mocht opbouwen.

 

Op dat moment ging het super goed met mij. Ik leek (nog) jonger, mijn gewicht nam af wat overigens elke keer het geval is als wij in 3D weer volop in contact zijn met elkaar.

Lichamelijke veranderingen is een veel gehoorde en voorkomende kenmerk.

Intuïtieve ontwikkeling

Je wordt sensitiever, gaat meer dromen, wordt gevoeliger voor de maanstanden en je neemt sneller energie over van je Tweelingziel; zijn de meest genoemde voorbeelden.

Je ontwikkelt haarfijne voelsprieten waar je uiteraard in het begin nog aan twijfelt.

Ik ontdekte kort na onze ontmoeting dat ik een mooie connectie heb met tarot en orakelkaarten. Ook dat ik energie kan lezen, vertalen en over kan nemen.

Ik gebruikte dit al jaren in mijn werk als coach maar was hier nooit zo bewust van behalve dat mensen het destijds bijzonder vonden dat ik snel tot de kern kon komen van hun problematiek.

 

Synchroniciteit

Oké, je denkt zeker direct aan de dubbele getallen maar die zijn wat mij betreft het minst belangrijk.

 

Ik heb mij bijvoorbeeld op mijn Tweelingziel zijn verjaardag inschreven in mijn woonplaats. Toeval bestaat niet! Ik ben jarig op dezelfde dag als iemand die veel voor hem betekent. Alle keren dat we elkaar moesten ontmoeten, terwijl ik dit probeerde te ontwijken, hem toch op miraculeuze wijze tegen het lijf aanliep. Alle keren dat ik een ingeving kreeg om ergens naar toe te gaan en hem zag.

 

Een klant van mij ontmoette haar Tweelingziel precies op de sterfdatum van een van haar ouders.

De ‘verliefdheid’ en ‘ongekende (seksuele) aantrekkingskracht’ die jullie ervaren is de 3D vertaling van het zielsverlangen.

 

Jouw Tweelingziel zal je nooit vergeten en weet wie je bent. Hij of zij doet er meestal van alles aan, maar deze connectie is on a soul level en jou vergeten betekent in essentie zichzelf verloochenen.

Uiteraard zijn er meer kenmerken maar ik vond deze wel het meest bijzondere en voorkomende.

 

4. Is het de bedoeling dat je bij elkaar komt?

Ik kan hier heel kort over zijn: Dit is de vraag die alleen je ziel voor jou kan beantwoorden.

In 5D en hoger ben je al samen met je Tweelingziel, daarnaast zijn jullie één en altijd samen. Natuurlijk begrijp ik dat we hier op aarde ook een leven hebben met menselijke behoeftes.

 

Ik weet het niet of het de bedoeling is dat je samenkomt in de zin van hoe wij de 3D relaties interpreteren als in huisje, boompje, beestje. Ik hoor genoeg verhalen van Tweelingzielen die beiden in een relatie zitten met hun soulmate waar ze gelukkig mee zijn.

 

 

5. Waarom gebeurt het aantrekken en afstoten?

Deze vraag kan ik heel uitgebreid beantwoorden wat ik overigens niet ga doen.

Dit is ook weer een mooie uitwerking van wat je in je hart voelt (5D zielsconnectie) en wat je met je ogen waarneemt (3D love story)

Lees nogmaals hierboven: Wat zijn Tweelingzielen (niet). Daarin omschrijf ik dat jullie de perfectie spiegel zijn.

Elke ontmoeting triggert jouw angsten alsook die van hun.

Dat maakt dat ze wegrennen (runner) De liefde die ze voor je voelen zorgt ervoor dat ze terugkomen of dit gaan opeisen (chasen) Ik heb het nu over je wederhelft maar jullie doen beiden hetzelfde totdat je voldoende aan jezelf hebt gewerkt en anders leert omgaan met deze dynamiek.

Zie deze periode van (aantrekken en) afstoten als de pauzetijd dat wordt ingelast zodat je tot jezelf komt en de lessen kunt integreren

Helaas ervaren de meeste van jullie deze perioden als verwarrend en pijnlijk terwijl dit niet zo hoeft te zijn.

De pijn die je meestal voelt gaat niet over wat de ander doet maar hetgeen je mag verwerken. En daar waar jij verdrietig bent is de ander meestal boos. Daar waar jij het wilt uitpraten, doet de ander aan de no contact rule.

Jullie willen beiden hetzelfde, die fijne liefde voelen, alleen heeft dit ‘voelen’ bij jullie beiden een andere uitwerking.

Bij de eerst volgende energieportaal op 14 mei a.s. ga ik nog 5 vragen beantwoorden. En noteer alvast 22 mei in je agenda voor de Chakra Cleansing van mei.

Ga ik voor jou een mooie reading houden?

 

MOEDERDAG ACTIE

In de periode van 9 mei t/m 22 mei boek je op de speciaal geselecteerde dagen een Reading of Energy Cleansing met een leuke korting.

Vol=vol in mijn agenda! Wacht niet langer en boek hieronder direct

€10 korting op een Tweelingzielen Reading, 60 min of een Tarot Treatment

€7 korting op een Short & Sweet Reading

€8 korting op een een-op-een Energy Cleansing

Share This