Tweelingzielen Liefdesbrief Energieportaal 555

 

 

Je tweelingziel als perfecte spiegel deel 3

  • Wat is het nut van separatie als het zoveel pijn doet?

  • Waardoor ontstaat de Runner/Chaser dynamiek in alle Tweelingzielen connecties?

  • Wat voelt de Tweelingzielen Runner?

  • Hoeveel Tweelingzielen heb je?

  • Wat moet ik doen om samen te komen met mijn Tweelingziel?

 

 

De laatste 555 Energieportaal van mei is vanaf vandaag geopend. Ik vind het wederom een mooie dag, na een mooie Chakra Cleansing van gisterenavond.

 

Nummer 5 heeft een bijzondere trilling. Een die geassocieerd wordt met snelheid, verandering, onderbreking, verrassingen, actie, vrijheid, abrupte einden met een nieuwe begin en uitdagingen.

 

Tarotkaarten

In de Tarot hebben alle kleine arcana kaarten met het getal 5 betrekking op: Verlies, verdriet, conflict en competitie.

 

In de grote arcana wordt dit getal vertegenwoordigd door de Hoge Priester  en Gematigdheid.

 

We zitten in een jaar met

  • een 5 trilling

  • in maand 5

  • op een 5 dag

 

Daarnaast zijn alle getallen bij elkaar opgeteld 15/6. Dit getal gaat onder andere over harmonie, liefde, familie en verantwoordelijkheden.

 

Wauw wat een mooi proces is dit geweest

Alle 15 meest gestelde vragen over de Tweelingzielen connectie heb ik met liefde beantwoord.

 

Ik hoop van harte dat mijn antwoorden je hebben geïnspireerd en geholpen.

 

 

Daily’s visie

De antwoorden die ik hieronder geef zijn gebaseerd op mijn eigen Tweelingzielen reis.

 

Met mijn visie wil ik je op weg helpen wetende dat dit geen absolute waarheid is.

 

Voel maar wat mijn verhaal en mijn ideeën met jou doen en als ze resoneren dan is dat mooi meegenomen. Resoneren ze niet? Ik nodig je van harte uit om met liefde je eigen visie te ontwikkelen.

 

 

11. Wat is het nut van separatie als het zoveel pijn doet?

Na de roze bubbel, herkenning op zielsniveau gebeurt er iets bijzonders in de connectie: Je gaat uit elkaar. Dit kan een paar dagen zijn, weken, maanden, een paar jaar of zelfs langer.

 

Dit uit elkaar gaan is voor Tweelingzielen de meest hartverscheurende, desastreuze, pijnlijke en zelfs catastrofistische gebeurtenis.

 

Yep, ik gebruik hele zware woorden omdat het zo wordt ervaren door de Chaser.

 

Als jij de meest ontwaakte Twin bent dan is jouw voorkeursrol die van Chaser. Ik zeg bewust voorkeursrol want je wisselt elkaar af.

 

Verbinder, vind ik eigenlijk een mooiere benaming dan Chaser. Je hebt namelijk een grote drang om met je divine counterpart te connecten. Koste wat het kost wil je de connectie tussen jullie herstellen, in stand houden en nooit meer iets anders.

 

De ander, Runner, noem ik de Verbreker.

 

Hij of zij die in 3D uit de connectie stapt omdat het gevoel overweldigend is. Voor hun is deze ontmoeting vaak in het begin: onbekend maakt (on)bemind.

 

Met jou omgaan ervaren ze als pijnlijk. Ze willen juist hun hart beschermen tegen verdriet, verlies en die verbinding omdat het ongekend is wat ze voelen.

 

Sommigen snappen de connectie niet. Diegene die het snappen willen er niets van weten omdat het risico wat eraan zit, zichzelf verliezen in het gevoel, ook weer desastreuze gevolgen heeft.

 

Er is dan geen ruimte meer voor controle maar kwetsbaar zijn wordt er van hun verwacht waar ze op dat moment geen behoefte aan hebben.

 

Voor jou speelt kwetsbaarheid ook een grote rol waardoor je soms ook voor de connectie wegloopt.

 

Terwijl ik deze zin type rijdt er een vrachtwagen voorbij met in grote letters de naam van mijn Tweelingziel erop…Ik werd even uit mijn verhaal gehaald omdat iets zei kijk naar buiten.

 

 

Pijn

In essentie zijn jullie een, zoals ik schreef in deel 1 van Je tweelingziel als perfecte spiegel eerste energieportaal 555. Daarom voel jij je incompleet want de afwijzing van de ander is feitelijk jezelf afwijzen (gevoelsmatig)

 

Je kunt ook letterlijk de pijn voelen in je lichaam, zoals bijvoorbeeld buikpijn omdat je via de Solar plexus chakra (zonnevlecht) energetisch verbonden bent.

 

Begin dit jaar deed ik in aanloop naar een van de Chakra Cleansings die ik maandelijks organiseer, zeven dag zelf een chakra cleansing.

 

Elke dag reinigde ik een chakra. Op de derde dag toen we de Solar Plexus reinigde kreeg ik een visioen:

 

Ik zag hoe mijn tweelingziel aan mij verbonden is via deze chakra. Het was best heftig omdat het beeld levendig en helder was. Hij zweefde voor me. Het was bijzonder mooi om te zien dat het niet uitmaakt hoe ver we van elkaar zijn, want energetisch zijn we altijd verbonden.

 

Uiteraard nam ik direct de ruimte en mijn verantwoordelijkheid om op deze verbinding te cleansen. Alles wat te maken heeft met attachment werd gezuiverd want ik ben mijn eigen persoon. Zo wil ik ook zijn.

 

Verbondenheid is wat mij betreft geen afhankelijk- of aanhankelijkheid!

 

De pijn wordt veroorzaakt door het idee dat jou iets is ontnomen wat eigen is.

Eventjes waande jij je in heerlijkheid en nu wordt je gestraft.

Deze overtuiging creëert beweging.

Jij gaat op jacht want je wilt de heerlijkheid weer terug in je leven.

Hiermee wordt je de Chaser.

De Verbinder in jou ontwaakt.

 

Helaas veroorzaakt dit nog meer pijn, vooral als je twin niet de liefde aan je toont en in de Verbrekers rol blijft zitten.

Met andere woorden je tweelingziel is een echte Runner.

Wat niet betekent dat hij/zij geen diepe gevoelens voor je heeft. Zij hebben dat namelijk altijd wel. Ze zijn alleen erg goed geconditioneerd in het onderdrukken van hun gevoelens. Jij uit ze, zij meestal niet (dan kan je je afvragen voor wie dit pad zwaarder is…) Hun angst is sterker en groter dan (het toelaten van) de liefde die ze voelen.

 

 

12. Waardoor ontstaat de Runner/Chaser dynamiek in alle Tweelingzielen connecties?

Maar goed. Het idee, de overtuiging dat je je heerlijkheid terug wilt veroorzaakt beweging.

 

In eerste instantie op het terughalen van je prijs. Ja, dat is toch zo? Je hebt goud gewonnen, nee, DIAMANT en die is van jou!

 

Na verloop van tijd, na de honderdste frustratie en pijnlijke ervaring verander je van aanpak. Je merkt dat je er klaar voor bent om met jezelf aan de slag te gaan, wat betekent dat de ander nu vanzelf naar je toe komt want de druk is van de ketel. Nu ben jij de prijs en niet andersom.

 

Attract and not chase is het adagium. Diegene die zich blijft focussen op de ander zal voor altijd zichzelf laten lijden. Je staat dit zelf toe. Hoe hard het ook klinkt.

 

 

Runner/Chaser

Deze dynamiek gaat over de binnenwereld en de buitenwereld. Ego vs ziel en gevoelens vs  voelen. Het is namelijk een spirituele connectie die wij in 3D romantiseren. Het gaat in eerste aanleg om je authentieke zelf worden en dat jij onder andere een gezonde relatie onderhoudt met je ego en ziel. In de hogere dimensies zijn jullie al samen, ben je een.

 

Als Runner, Verbreker, vlucht je voor alles wat je niet wilt voelen (innerlijk, binnenwereld) wat veroorzaakt wordt door het gevoel dat de ander je geeft. Je onderdrukt het liever want dat is veilig.

 

De Chaser, Verbinder wilt alles wat zij/hij voelt (innerlijk, binnen wereld) controleren door de ander ervan te overtuigen dat die dezelfde gevoelens moet hebben. Je weet beiden wat de connectie betekent dus waarom moeilijk doen, toch? Beiden projecteren jullie iets op elkaar wat meer te maken heeft met je eigen angsten, dan vanuit liefde en flow met elkaar in contact staan.

 

Bij zowel de Runner en Chaser worden innerlijk kind thema’s geactiveerd. Hier mag je van helen: verlatingsangst, bindingsangst en alle andere problematiek gerelateerd aan ongezonde hechtingspatronen.

 

Dit zijn slechts twee voorbeelden maar afwijzing, je niet goed genoeg voelen, de ander het naar de zin maken, laag zelfbeeld, geen eigenwaarde, zelfliefde en nog veel meer wordt door het contact bij elkaar getriggerd.

 

De nare herinneringen die jou onbewust sturen komen omhoog zodat je hier iets mee kunt om vrijer in het leven te staan.

 

Om je authentieke zelf te zijn mag je oog in oog staan met alles wat niet authentiek aan jou is en dat zijn alle conditioneringen die ervoor zorgen dat je niet kunt herinneren wie je werkelijk bent: een ziel met een menselijke ervaring.

 

Je bent niet je ervaring! Dat is niet jouw identiteit.

 

Deze connectie helpt je onder andere bij het ontwaken en het ervaren van jouw oneindige potentieel als manifestator. Je bent Goddelijk. Je bent compleet. Vergeet dat nooit.

 

Ik begeleid nu al een aantal jaren in mijn Inner Child coaching vrouwen (en mannen) die ‘last’ hebben van innerlijk kind thema’s in hun volwassen leven.

 

Niet allemaal zitten ze in de tweelingzielen connectie maar dit is vaak wel aanleiding om ermee aan de slag te gaan.

 

Daarbij geldt dat je niet alles hoeft aan te pakken, maar wel het juiste. En bij elke fase van je leven hoort een andere thema of verdieping op eerdere thema’s want helen doe je in delen.

 

Hoe meer je in harmonie leeft met je innerlijk kind, je volwassen zelf en hogere zelf des te meer je leeft vanuit eigenheid en vrijheid ervaart. Wil je meer weten over mijn Inner Child Coaching? Neem vrijblijvend contact met mij op

 

 

13. Wat voelt de Tweelingzielen Runner?

Laatst mocht ik zelf het ‘rennen’ ervaren in een andere zielsconnectie.

Ik beantwoord deze vraag vanuit mijn eigen perspectief, feedback van mijn Tweelingziel en wat ik destijds heb gelezen.

 

Kort samengevat ervaren ze een heftige schok wanneer jullie zielen elkaar ontmoeten. Dit creëert bij hun het gevoel dat ze weg moeten van de connectie omdat het te pijnlijk is, te mooi en te intens.

 

Op het moment dat ze dat doen komen ze weer in een andere fase terecht; leegte, pijn, verdriet, verwarring, boosheid etc. Misschien denken ze je dat je hun hebt behekst, want na jullie ontmoeting is niks meer hetzelfde.

 

Ze geven jou de schuld van alles terwijl ze een ongekende liefde voelen en aantrekkingskracht. Maar in contact zijn met jou triggert ook direct alles waar ze mogelijk hun hele leven van weglopen.

 

Hij zei letterlijk: Je komt  te dichtbij

 

Meestal snappen ze zelf niet zo goed waarom ze doen wat ze doen, behalve dat ze ver bij je vandaan moeten omdat ze hiermee minder geconfronteerd worden met de immense liefde en tegelijkertijd pijn.

 

In mijn eigen ervaring voelde ik me niet vrij: ‘’Wat nu als ik niet kan voldoen aan de verwachtingen? Wat moet hij van me.”

 

”Ik wil geen relatie, want ik wil me niet hierin verliezen. We zijn te verschillend en ik ga me niet aanpassen! Ik kan niet zonder hem, ik wil met hem zijn. Oh, wat raakt hij me zeg! Hij voelt me zo goed aan. Dat wil ik eigenlijk niet.’’

 

Telkens als ik besloot om weg te gaan voelde ik pijn, verdriet, verlies, verwarring en een groot gemis.

 

Ik leefde echt in een roes, waar ik niet in wilde zijn. Een roes dat bestond uit liefde, heftige diepe en intense liefde in combinatie met angst van beiden partijen.

 

Eventjes leek het alsof het mij allemaal overkwam en dat gaf me een onveilig gevoel.

 

Inmiddels kan ik alles verklaren wat er destijds is gebeurd en waarom ik me heb opgesteld zoals ik toen deed. Ik heb hiervan geleerd.

 

Grootste les voor mij is dat er meerdere personen zijn waar je een diepe zielsconnectie mee kunt hebben naast je Tweelingziel. Tegelijkertijd hoe belangrijk het is dat je dicht bij jezelf blijft, je authentieke zelf want zo behoud je de regie.

 

 

14. Hoeveel Tweelingzielen heb je?

Hier kan ik heel kort over zijn: Een.

Ik ben van mening dat je een tweelingziel hebt en meerdere mooie diepgaande zielsconnecties. Maar de meningen zijn hierover verdeeld. Ik nodig je uit om dit zelf te gaan ervaren. And please share jouw ervaring met mij!

 

 

15. Wat moet ik doen om samen te komen met mijn Tweelingziel

Deze vraag krijg ik heel vaak wat natuurlijk logisch is. Ook weet je inmiddels dat als je mij lang genoeg volgt dat ik zou zeggen aan jezelf werken.

 

Ik heb meerdere Inner Child Coachingstrajecten met succes afgerond waarbij de dames in de tweelingzielen connectie zaten en (weer) herenigd werden met hun twins en nog steeds bij elkaar zijn.

 

Wat hebben al deze vrouwen gemeen?

 

Hun coachingsdoel was nooit om in UNION te komen met hun Tweelingziel. Ze wilde in UNION komen met zichzelf. Dat was keihard werken en naar binnen keren maar vooral de minder mooie delen van zichzelf accepteren en helen.

 

Daarnaast speelt de afspraak tussen jou en je tweelingziel op zielsniveau ook een rol wat bepalend is voor de timing om bij elkaar te komen.

 

Het begint uiteraard met de belangrijkste vraag: Wat maakt dat je samen wilt komen met je tweelingziel?

 

Als deze vraag weerstand oproept omdat je zo iets hebt van; ‘Duh, Daily dat weet je toch’ dan zou ik hier juist nog meer naar kijken.

 

Voor mij is in 3D een relatie aangaan met je Tweelingziel mogelijk zolang je te allen tijde jezelf bent en blijft, terwijl de ander dit ook kan zijn. Can you handle that?

 

Hoe vaak wil je wegrennen, het controleren, bevestiging krijgen, zekerheid etc.

 

Nu zeg ik niet dat die vrouwen die ik heb gecoacht en in UNION zijn alleen maar op een roze wolk leven. Integendeel de uitdagingen zijn er nog steeds.

 

Doordat ze aan zichzelf hebben gewerkt en de energie hebben veranderd is de connectie vanzelfsprekend beter bestendig tegen opschudding.

 

In plaats van jezelf af te vragen wat je moet doen om met je Tweelingziel samen te komen stel ik voor dat je aan jezelf de vraag stelt of je er klaar voor bent om met je perfecte spiegel samen te kunnen zijn.

 

Deze vraag is keer op keer voor mij beantwoord door het contact wat ik had met die van mij. Puur kijkend naar mijn eigen gedrag van toen werd steeds bevestigd dat ik er niet klaar voor was, wat automatisch betekent hij dus ook niet.

 

Nu is het anders. Ik weet dat ik er klaar voor ben alleen heb ik die behoefte niet meer. UNION in 3D hoeft niet, mag wel, maar dan verwacht ik ook een en ander van de ander: Spiritueel partnerschap in 3D.

 

 

 

 

Saturnus Retograde

Vandaag is de planeet van onder andere Karma Retrograde gaan lopen.

Welk Karma mag jij nog oplossen? Bekijk dat hieronder in deze Reading.

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op jouw energie en die van je TZ?

 

Share This