Selecteer een pagina

 

Misschien zit je nu in een (rollercoaster) relatie. De connectie voelt diep, zo diep dat je het lastig vindt om vast te stellen wat nu precies de bedoeling is.

 

Is er sprake van een ongezonde afhankelijkheid naar elkaar?

Wat mag je hiervan leren?

 

In de Tweelingzielen reis ontmoeten we allemaal deze personen: Jouw Trio, in de vorm van relaties.

Hetzij dat je Tweelingziel een Karmische partner heeft.

Je ontmoet tijdens de seperation periode met je TZ een Soulmate die je onwijs gelukkig maakt. Hij geeft, doet en zegt alles wat je Tweelingziel op dat moment niet kan opbrengen.

Voorafgaand de ontmoeting met the love of your life heb je net afscheid genomen van je karmische partner, om maar als voorbeeld te noemen.

 

 

In welke context kunnen we deze 3 relaties plaatsen?

 

Een Karmische relatie is gebaseerd op unfinshed business uit een vorig leven. Je komt hier op aarde en ontmoet elkaar weer om die les of lessen te volbrengen.

 

Dit zijn heftige relaties waar alles in negativiteit piekt. Hoe je het went of keert het werkt gewoon niet!

 

Het is verslavend, uitputtend maar vooral verdrietig. Zodra deze relatie eindigt, ben jij gevoelsmatig klaar met deze persoon en in die zin is de liefde direct over.

 

Wat je ziet is dat na de breuk het lastig is om elkaar vanuit de ogen van ‘liefde’ te bekijken.

 

In het kader van zelfliefde, innerlijke rust en heling is het van belang dat ongeacht wat jullie elkaar hebben aangedaan, jij deze persoon vergeeft. Hierdoor maak jij je los van de negatieve energetische binding die je met elkaar hebt.  

 

De persoon met wie je je leven doorbrengt, trouwt, kinderen krijgt alsook die jou het beste begrijpt omdat de connectie vertrouwt voelt, is vaak je Soulmate. Overigens gaat deze band niet enkel over liefdesrelaties.

Dit zijn ook de connecties met je sisters from another mister, and brothers from another mother.

 

Al deze relaties hebben een houdbaarheid. Wanneer het zielscontract is ingewilligd gaan jullie afzonderlijk van elkaar verder. De dynamiek verschilt ook qua intensiteit en bijna altijd gaat het over zelfliefde wat je op een harde en heftige manier mag leren tijdens de Karmische relatie.

 

Tot slot jouw Tweelingziel. Qua gevoel is het een combinatie van de hiervoor genoemde maar dan een tikkeltje vreemder. Het is onverklaarbaar, bovennatuurlijk, een soort van sprookjesgevoel in de vorm van een never ending story, zowel in positieve alsook in negatieve zin. Je komt nooit meer van elkaar af.

 

Een deel van jou is namelijk al in de ander aanwezig en jullie zijn diep met elkaar verbonden. Best eng om dat voor een eerste keer zo te ervaren.

 

In tegenstelling tot de andere twee relaties kun jij je hierin niet verliezen, want dat is al gebeurd. Jij zit al in hem. Hij in jou. Bij tijd en wijle voelt het alsof je jezelf volledig in de ander verliest, maar dat is wat mij betreft het verlangen van de ziel om eenheid te ervaren in 3D.

 

Jij en je TZ zijn altijd met elkaar (spiritueel en energetisch) verbonden. Er is geen afzondering. Er is geen les over elkaar te leren. Het enige wat je mag ervaren is hoe lief te hebben. Onvoorwaardelijk jezelf liefhebben. Maar ook eenheid. Een worden met jezelf en de bron, onze creator.

Met andere woorden; hoe blijf je in alignment? Dicht bij jezelf en in je Goddelijke staat van perfectie terwijl je (in 3D) ernaar verlangt om op te gaan in de ander?

 

 

Heilige Drie-eenheid

Ik vergelijk jouw Trio waar je mee te maken krijgt in je bijzondere tweelingzielen connectie met de body-mind-spirit dynamiek. In essentie gaat het namelijk over wie jij bent. Alle relaties zijn onze spiegels.

 

De Karmische staat gelijk aan The mind. Dat wat met Ego te maken heeft mag worden begrepen om te worden getransformeerd naar zelfliefde.

 

Je Soulmate helpt je om lessen te ervaren bij het leren voelen. The Body staat direct in contact met onze emoties en gevoelens.

 

Je Tweelingzielen reis heeft alles te maken met wie je in essentie bent: Een wezen van licht en oneindig potentieel. De ballast (mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch, spiritueel) wat ervoor zorgt dat je niet of minder in contact bent met je kern, je essentie, je spirit, wordt aan het licht gebracht om van te helen.

 

 

Multidimensionaal

Ik denk dat wij in dit leven een Karmische relatie ervaren zodat we schoon schip kunnen maken en in het reine kunnen komen met onszelf, onze daden uit het verleden, heden en toekomst.

 

Daarnaast is er gelukkig ook een grote groep die een Soulmate uit haar zielsfamilie treft. Deze liefdesrelaties geven je leven betekenis en zin!

 

Een aantal van ons ontmoeten hun Tweelingziel, maar niet altijd is het de bedoeling dat je in dit leven samenkomt, wordt er gesuggereerd. Sommige theorieën geven aan dat als je wel in dit leven samenkomt het je laatste keer op aarde is.

 

Wat ook de ‘waarheid’ is, wat waar is dat elke relatie een levensles omvat. Een die betrekking heeft op hoe jij in verbinding staat met de creator, de wereld maar vooral hoe je in contact bent met jezelf. De relatie met jezelf is namelijk de belangrijkste connectie die je hebt.

 

 

Lees jij wekelijks met plezier mijn liefdesbrieven? Dan heb ik iets liefs voor jou. De Tribe van Lieverds

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Share This