Ik ben Daily Coffie

Coach, Energy Reader, Trainer, Lachcoach, Youtuber,  Blogger, EFT- behandelaar  Ho’oponopono practitioner, Tweelingzielen Expert en die hard Chocolade Lover.

 

Ik help je graag om dichter tot jezelf te komen wanneer je in de Tweelingzielen connectie zit. Ook wanneer je te maken hebt met innerlijk kind thema’s die jou in je volwassen leven belemmeren.

 

Met Inner Child Coaching, Onlinetrainingen, Energy cleansings en mijn Readings ondersteun ik jou in je proces to LOVE YOUR INNER LIGHT.

 

Word ook lid van mijn gratis YouTube community met meer dan 3000 lieverds die net als jij ook in de Tweelinzgielen reis zitten. Wekelijks ontvangen ze van mij gratis guidance via mijn Readings.

Ik raad iedereen aan die twijfelt om een cleansing te boeken dit alsnog te doen. Tijdens mijn intakegesprek met Daily kreeg ik alle nodige informatie over de sessies, hoe zij te werk gaat en wat ik van haar kon verwachten.

Het resultaat was fantastisch! Het is het geld, tijd en energie waard. Daily is eerlijk en geeft ook de nodige adviezen. Na de cleansing sessies voelde ik mij totaal een ander persoon. Ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel en vol energie.

Bedankt voor alles…liefs Naëmi

Ik wil je bedanken voor de super geweldige cleansing die ik bij jou heb mogen ervaren.

Het was mijn eerste cleansing en zeker een aanrader voor mensen die totaal niet weten wat ze kunnen verwachten. Ik voel me herboren!

Het was ook een geweldige ervaring dat ik tijdens mijn sessie in contact ben gekomen met mijn tweelingziel en de connectie zo dichtbij was en dat we verbonden waren met onze hart en blauw licht via onze handen.

Super dat ik ook echt met mijn tweelingziel kon praten echt heerlijk. En ik had zelfs een boodschap van mijn tweelingziel voor Daily dat ik haar moest bedanken voor al het moois en de moeite die ze doet met haar werk om ons sneller in Union te brengen.

Hartelijk bedankt lieve Daily.
With Love Rachida

ENERGETISCHE BEHANDELING

 

Een een-op-een Deep Energy cleansing volledig afgestemd op jou!

  • Wil je zware energie weghalen omdat je ongewenst in verbinding staat met iemand?

  • Een volledige persoonlijke chakra of aura cleansing?

Geef bij je aanvraag je wensen door.