De deuren van Chakra Magie sluiten op 7-7-2024. Meld je nu aan!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Chakra Magie voor Flow, Eenheid & Afstemming op de frequentie van LIEFDE

Word nu Chakra Magie Member en maak maandelijks een inspirerende reis door je chakra’s. Leer werken met jouw eigen unieke chakra magie kracht.

Welkom bij Chakra Magie – dé plek waar  diepgaande chakra- en energiewerk elkaar ontmoeten, om liefde aan te trekken en oude patronen los te laten. Als Magische Member van onze exclusieve community, krijg je toegang tot een wereld vol met tools voor transformatie, manifestatie en heling onder de professionele begeleiding van Daily.  

 

 

  • Je goed voelen
  • In verbinding met jezelf
  • Afgestemd zijn op je eigen frequentie
  • Moeiteloos aantrekken
  • Flow and becoming magnetic
  • Pijnpunten adresseren aan jezelf
  • Reinigen, (innerlijke) rust, regelmaat & routine
  • Investeren in IK, zijn de persoonlijke doelstellingen waar je aan gaat werken ♥

Onze missie is jou helpen om in alignment te komen met jezelf en met chakra magie. Je leert wat gezonde zelfliefde is, hoe je liefde aantrekt of los laat op een manier dat bij jou past.

Persoonlijk Chakra Werkboek

Elke maand behandelen we een chakra thema. Op basis van dit thema doe je aan energetisch werk. Het werkboek is jouw persoonlijke gids die jou gedurende je magische reis ondersteunt.

Diepgaande Chakra- en Energiewerk Sessies: Elke maand duiken we diep in de wereld van de chakra’s en de connectie met je emotionele, mentale, spirituele, energetische en fysieke welzijn. Door gerichte meditaties, ademhalingsoefeningen en visualisatietechnieken leer je hoe je de energie van elke chakra kunt activeren en balanceren. Dit helpt je om blokkades op te heffen, waardoor je meer liefde en vreugde in je leven kunt ervaren.

EFT- Tapping

Er is een training en coachingsmoment met Daily, de EFT tapping sessies waarbij je twee power tools met elkaar combineert voor extreme impact bij het creeëren van Chakra Magie.

Maandelijkse Live EFT-Sessies: Onze maandelijkse live EFT (Emotional Freedom Techniques) sessies zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij het loslaten van oude patronen en trauma’s. Onder Daily’s deskundige begeleiding, leer je hoe je deze krachtige techniek kunt toepassen om emotionele blokkades op te heffen en ruimte te maken voor positieve energie en liefde in je leven.

Chakra Community

Naast de gratis besloten Facebookgroep komen we samen in de app en via Zoom.

Ondersteunende Community van Magische Members: Als Magische Member maak je deel uit van een warme en ondersteunende community van gelijkgestemden. Samen delen we onze ervaringen, moedigen we elkaar aan en vieren we onze successen. De kracht van de groep helpt je om gemotiveerd te blijven en biedt een veilige ruimte om je persoonlijke groei te stimuleren.

Van kriebels naar kippenvel,
Basischakra zag/voelde heel vies, modderig en donker. Het raakte niet proper. In de rest van mijn chakra’s stroomt het licht beter. Mijn Hart chakra is nu ook actiever, althans dat voelt zo. Ook mooi paars licht gezien, veel gevoeld bij mijn hoofd en kruin. Jeej.. Speciaal. Ik heb de indruk dat dit nog sterk gaat nawerken. Ik vond het mooi, vredevol en rustgevend. Ben benieuwd naar wat er nog meer gaat loskomen. Ik kijk er naar uit om nog meer te kunnen volgen van jou!!! Ik heb ervan geproefd en wil meer. Dankjewel voor jouw inzet, motivatie, het delen van jouw kennis en energie. Zorg ook goed voor jezelf.
Big Hug. Carola

Nadat we klaar waren, zat ik nog in een heerlijke zen vibe. Zo relaxed! Ik heb wel lekker geslapen en werd wakker voordat mijn wekker zou gaan. Ik was gewoon ready to go!
Maar ik voel me heel goed. Dankjewel het was heel mooi en bijzonder.
Ook bijzonder dat de pendel stopte bij mijn hart chakra. Ik was gewoon vergeten dat ik er een “afwijking” had, omdat ik er jaren niet echt meer over heb gesproken. Maar de pendel gaf het duidelijk aan, dat er inderdaad iets “mis” is.
Ik ga nagenieten van m’n vrolijke energie.

Liefs, Am

Ik geef mezelf ook reiki en visualiseer dat ik de koorden knip zeg maar. Dat lukt me nooit zo goed als tijdens onze cleansing, toen voelde ik zo heftig ook die energie dat ik bijna moest kotsen. Ik wil verder met mijn leven en liefde ontvangen.

 

Mandy

Dit was een zeer mooie ervaring en toch weer heel bizar. Je blijft je verbazen hoe snel je aan het groeien bent!

Daarom wil ik, bij deze, Daily hartelijk bedanken dat ze mij in mijn proces heeft geholpen in het ontwaken en vertrouwen te hebben. Ik ben nog steeds aan het groeien en geniet van elk moment ook van de vele verdrietige momenten. Hoort allemaal bij het proces. Masha Danki Daily ❤

 Liefs, Donna

Ik moet even iets kwijt!
Vandaag tijdens het fietsen richting supermarkt overspoeld met kleinen witte veren wel 15 stuks normaal gesproken kom ik er 2 of 3 tegen maar vandaag wow haha. Mijn frequentie vloog omhoog Mijn God zo fijn dit ! Dankjewel! ✨

Silvia

Word nu een Magische Member

Ik ben Daily Coffie,

jouw coach die je kennis laat maken met het principe van je goed voelen. De impact hiervan op je leven in combinatie met chakra magie om liefde aan te trekken en oude patronen los te laten.