‘Ze gaan de berg veroveren die niet kan bevriezen. De Kavora berg met alle feniksen’ vertelt mijn zoontje super enthousiast.

Geweldig mooi hoe dat werkt! Synchroniciteit; binnen 24 uur. Een bevestiging van het universum.

Die avond ervoor ben ik live geweest in mijn besloten Facebookgroep The Self-Love Sweethearts. Ik heb een Reading voor hun Tweelingzielen reis gehouden maar ik realiseerde mij direct dat het breder gedeeld moet worden.

Vooral omdat de Fenix als overheersende energie voor 2021 als onderkant deck werd gepresenteerd. En nu deze ochtend spontaan door mijn Prins bevestigt naar aanleiding van zijn tekenfilm.

Dit moet worden gedeeld, want ik voelde aan alles dat de Fenix symbool maar ook centraal staat in 2021.

Nadat ik deze zin opschreef pakte ik de telefoon en geeft mijn klok 14:41 uur aan. Dubbel 5! Een combinatie die ik de afgelopen periode veelvuldig zag. Mijn staatslot welke ik cadeau heb gehad met eindcijfer 41 heeft een prijs van €10

5+5 = 10/1 wat staat voor een nieuwe begin.

Je energie reinigen

Op 21 december jl. zijn we reeds overgegaan naar het Waterman Tijdperk met als thema: I Know. Diezelfde dag hadden we de grote conjunctie, een bijzondere samenstand van de planeten Jupiter en Saturnus en het begin van de Wintezonnewende. Drie grote events.

Dat is ook de dag dat mijn Tweelingziel een bericht aan mij doorgaf in mijn dromen, wat nogmaals aan mij bevestigde dat 2021 voor een heleboel van ons Tweelingzielen een magisch jaar gaat zijn.

Ook heb ik die dag de eerste collectieve Energy Cleansing gehouden: De Tweelingzielen UNION Chakra Cleansing. Met 70 aanmeldingen was het een geslaagd event.

Als je meer wilt lezen over dit event, dan vind je hier alle ins and outs .

Doe je liever mee met de eerstvolgende Energy Cleansing op 21 januari? Meld je hier aan voor de Money Mindset Energy Cleansing

Het pad voor 2021 voor de Tweelingzielen (short & sweet versie)

 

De connectie is heilig en wordt beschermd (Snake)

Jullie lossen karma in of hebben reeds genoeg karma ingelost (Phoenix and The Wheel of Fortune) om uiteindelijk te krijgen waar je recht op hebt (Justice)

Maar er wordt aan je gevraagd om zaken (innerlijk) in evenwicht te brengen (Temperance)

Spreken jullie al dezelfde (liefdes) taal (Nightingale) of zijn er nog obstakels die uit de weg moeten worden geruimd (Elephant)

Alles wat je hebt gepland en wat de connectie ten goede komt zal zich openbaren in 2021, want dan begint er een nieuwe cyclus in jullie connectie.

De Animal Spirit Kaarten Thema’s

 

Snake (earth/aarde): Guardian of unawakened magic & creative Potential

 

Elephant (fire/vuur): Unstoppable, auspicious, wise

 

Nightingale (air/lucht): Fearless voice, speech, communication or song

Phoenix (Spirit): Freedom from suffering & past karma, reincarnation

 

 

Meld je hier aan voor de aankomende Chakra Cleansing

 

 

Een Tweelingzielen Reading afgestemd op de energie van jou en je TZ?

De volledige Live Reading is te zien in de besloten Facebookgroep Self-Love Sweethearts.

Share This