De 5e strategie: Online Workshop Powercocktail

⇓⇓⇓⇓

⇓⇓⇓⇓

⇓⇓⇓⇓

 

Helaas is het niet mogelijk om volledig de diepte in te gaan tijdens deze gratis online training. Rome is ook niet in een dag gebouwd!

Ik hoop wel dat je geïnspireerd bent geraakt.

De 5e strategie heb ik voor jou in een 5 mooie workshops gegoten.  Je volgt ze online, in je eigen tempo op de momenten dat het jou uitkomt!

 

Maar alleen is zo alleen. De online training Powercocktail leeft verder in de besloten Facebookgroep waar je deel van uitmaakt. Samen met gelijkgestemde vrouwen die elkaar tijdens deze mooie reis naar binnen steunen en krachtige momenten met elkaar delen.

 

Ik ben ook wekelijks live aanwezig in de Facebookgroep om jou nog meer tools, inzichten en uiteraard mooie momenten te delen, zodat je het maximale eruit haalt.

 

Om je nog even mee terug te nemen naar mijn verhaal:

Ik heb langer dan 2 jaar thuis gezeten. Mijn leven was drastisch veranderd. Ik was niet meer de ondernemende vrouw die ik was. Alles ging langs me heen.

Na deze intensieve periode waarin ik allerlei angsten had ontwikkeld, gooide ik het roer om. Ik was er klaar mee en klaar voor!!

Binnen 8 maanden stond ik weer te schitteren op het podium. Dat was destijds mijn doel. Mijn drive. Mijn visie. Mijn uitweg.

Misschien wil je helemaal niet op een podium staan, maar ben je wel bereid om ook het roer om te gooien.

Wil je meer energie hebben? Meer geluk ervaren in je leven? Innerlijke rust omdat je weet waarvoor je het allemaal doet en vanuit vertrouwen (en liefde) handelt?

 Mindset is alles je het verschil wil maken in je leven!

 

Dus, als je er echt klaar voor of er volledig klaar mee bent…

⇓⇓⇓⇓

⇓⇓⇓⇓

⇓⇓⇓⇓

Jij..

Wilt meer regie hebben over je leven

Voelt je moe maar je gedachten draaien overuren

Wilt weten wat je tegenhoudt om je dromen na te jagen

Wordt continu geleid door de Perfectionist, de Pleaser of Doemdenker

Vindt het lastig om je eigen kwaliteiten en talenten in te zien

Bent aan het begin en eind van je dag super moe zonder aanwijsbare reden

Hebt een verkeerd of negatief zelfbeeld, waardoor je te zelfkritisch bent

Wilt aan de slag met je Mindset, jouw manier van denken dat jou in de weg zit 

Ik help je graag bij het herschrijven van jouw verhaal waarmee je jezelf klein houdt!

 

Meld je vandaag nog aan voor de Online training: Powercocktail.

 

De 5e strategie waarin ik je stap voor stap meeneem in wat er voor nodig is dat jij jezelf naar de next level helpt.

Dat wat jij graag het liefst wilt. De persoon worden die je om wat voor reden dan ook nog niet hebt kunnen zijn. 

 

Workshop Powercocktail €25

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pre-order Online Training Powercocktail

 

Ik heb een leuke verrassing voor je.

Ik gun namelijk iedere vrouw vrijheid in haar denken, voelen en Zijn.

Ik kan niet wachten en kijk er naar uit om met jou in 5 videotrainingen stap voor stap tijdens de workshops aan de slag te gaan met het herschrijven van je:

 • Verhaal wat je dagelijks aan jezelf verteld, waarmee je jezelf klein houdt

 • Innerlijke rust, vertrouwen en gevoel van gelukzaligheid;

 

Je krijgt 5 weken lang Mindsettraining die ervoor zorgt dat jij je jezelf een innerlijke make-over en energie een boost geeft.

 

Ben je benieuwd naar mijn leuke verrassing?

De Online Training gaat op 2-2-20 live.

Als je vandaag besluit om voor jezelf te kiezen dan investeer je slechts €117.

 En….je krijgt er een gratis, zeer krachtige tool als bonus bij.

 

Meld je hieronder aan

 

Ik betaal in 2 termijnen €60

Online Training Powercocktail

 

Maak jij de verdieping op de 5 strategieën die ik besprek in de gratis online training Boost je mind, Boost je energie die je net hebt gevolgd. Gezamenlijk vormen zij jouw Powercocktail.

Hierdoor was ik in staat om na ruim 2 jaar binnen 8 maanden op een podium te staan schitteren.

In 5 workshops (videotrainingen) ga je stap voor stap aan de slag te gaan met het herschrijven van je:

 • Verhaal wat je dagelijks aan jezelf verteld, waarmee je jezelf klein houdt

 • Je bouwt aan Innerlijke rust, vertrouwen en gevoel van gelukzaligheid;

 • Je krijgt 5 weken lang Mindsettraining die ervoor zorgt dat jij je jezelf een innerlijke make-over en energie een boost geeft.

 

Werken aan jezelf is uitdagend maar niet onmogelijk. In hoeverre ben jij bereid om verantwoordelijkheid nemen over jouw leven?

 

Workshop 1: De boosdoener Mindset

In training ga je aan de slag met de oorzaken die van invloed zijn op je manier van denken waarmee je jezelf klein houdt. Je leert hoe je de regie terugneemt over je denken en je leven.

⇒ Strategie 1: Boosdoener Mindset.

 

Workshop 2: Universele Energievreters

Welke (innerlijke) universele energievreters zijn er? Hoe beinvloeden zij jouw persoonlijk alsook jouw werkgeluk?

⇒ Strategie 2: Universele energievreters

Workshop 3: Krachtbronnen

De 7 verschillende krachtbronnen staan centraal en hoe je dit ontwikkelt. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in het effect van deze krachtbronnen die gegarandeerd jouw energie een boost geven.

⇒ Strategie 3: Krachtbronnen

Workshop 4: JIJ

Ben jij al op de hoogte over hoe perfectionisme of een andere irrationele gedachten jouw toekomst bepaalt? Daarnaast leer ik je tijdens deze workshop ook hoe jij jezelf kunt spreken naar succes!

⇒ Strategie 4: JIJ

Workshop 5: Powercocktail

Finally! Na het diepe innerlijk werk leer ik je om een dagelijkse strategie te ontwikkelen. Jij ontwikkelt een powercocktail bestaande uit de vorige 4 strategieën. Je weet nu hoe je dit integreert in je leven.

⇒ Strategie 4: Powercocktail

Besloten Facebookgroep

Je ontvangt wekelijks je workshop aan de hand van de strategie waarmee we in die week aan de slag gaan.

In de besloten Facebookgroep komen we samen met de andere vrouwen om met elkaar te delen en van elkaar te leren. Ik ben daar actief aanwezig om jou (jullie) nog beter te kunnen begeleiden om het maximale uit je transformatie te halen.

BONUS: Mindsetting met EFT

Als bonus ontvang je een video waarin ik je uitleg hoe jij jezelf in de ochtend ‘programmeert’ voor de dag. Mijn favoriete tool EFT (Emotional Freedom Techniques) demonstreer ik, zodat jij dit aan je Powercocktail kunt toevoegen.

We hebben namelijk allemaal wel eens van die dagen dat je ‘geen zin’ hebt of anders wakker bent geworden dan verwacht.

Hoe fijn is het als je vanuit rust en relaxtheid aan je dag kunt starten? Heel fijn kan ik je garanderen!

Meld je vandaag nog aan voor de 5 weken online training Powercoktail en ontvang en de bonusvideo Mindsetting.

Beslis je vandaag nog om mee te doen? Dan maak je gebruik van de pre-order korting van €117

Ik gun namelijk iedere vrouw vrijheid in haar denken, voelen en Zijn.

 

Creëer morgen, vandaag!

De ervaring met Daily als coach

Ontmoet jouw coach

 

Daily Coffie (1982) geboren op Curaçao en getogen in Nederland is ruim 13 jaar bezig met coachen.
Met bezieling en succes heeft zij tijdens haar carrière honderden mensen ondersteund bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Zij gebruikt haar hoogsensitiviteit en intuïtieve gaven om op een dieper level met jou te kunnen werken.

Een uit de hand gelopen hobby is inmiddels serious business geworden.

In 2008 heb ik na een bezoek aan een medium mijn eerste tarotkaarten deck aangeschaft. Inmiddels heb ik in de afgelopen twee jaar ruim 45 orakel en tarot decks verzameld.

Mijn liefde voor de kaarten blijft groeien. Allemaal hebben ze een eigen energie, functie en begeleiding. Ik vind het de meest fantastische tool voor zelfreflectie, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Naast het werken met orakel- en tarotkaarten, werkt Daily met diverse coachingstechnieken en methodieken:

 • Oplossingsgericht coachen

 • TA (Transactionele Analyse)

 • RET (Rationeel-emotieve gedragstherapie)

 • Reflective Learning

 • NLP (Neurolinguïstisch Programmeren)

 • Voice Dialoque

 • Meditatietechnieken

 • i.o. Helingsmethode Ho’oponopono (Practitioner)

Eerst volgde er een korte kennismakingsgesprek. Dat eerste gesprek voelde al heel vertrouwd aan en ze wist toen al gelijk de juiste vragen te stellen en mij aan het nadenken te zetten. 

Daily kan heel goed aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en weet dat ook aan te kaarten bij je. Verders heeft ze een groot invoelend vermogen en een open houding.

Ik wist niet zo goed  wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet. Daily is erg praktisch en met beide benen op de grond! Ze luistert goed, heeft mij wanneer nodig een spiegel voorgehouden en geeft echt praktische tips waar je iets mee kan. Die intuïtieve methode van haar past heel goed bij mij.

Nitzah Magdalena

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt. Lieve Daily bedankt voor de tips en tools als aanvulling op mijn focusgesprek die direct al een positieve switch in mijn denken heeft veroorzaakt. Dit wordt mijn powerjaar als powervrouw!

Leslie, Weerbaarheidstrainer van de Rots en Water methodiek

Daily is duidelijk. Ik vond het verbazingwekkend hoe snel ze tot de kern kon komen van mij; mijn gedachten en mijn gewoontes. Doordat ze de juiste vragen stelde gaf ik haar inzicht en kreeg ik zelf inzicht, wat zowel fijn als confronterend en emotioneel was, maar in alle gevallen goed. Het gevoel overvallen of overspoeld te worden komt sindsdien nog maar sporadisch voor.

Brenda, Grafisch Ontwerper

Allereerst dank je dank je dank je, wat was het een fijne intuïtieve coaching / card reading sessie.
Ik heb er van genoten, maar ook zeker inzichten gekregen. Wat ik echt super fijn vond was jou inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. Nogmaals vanuit het diepste van mijn hart, dank je wel lieve Daily. 

Cynthia Goedhart

Daily heeft mij door middel van coachingsgesprekken geleerd om meer in mogelijkheden te denken en minder in problemen. Zo is ook gebleken dat de grootste ergernis aan mezelf mijn sterkste kwaliteit is. En in plaats van de mensen die in mijn allergie zitten te vermijden, is het juist goed om met deze mensen in gesprek te gaan, ze te observeren en van ze te leren. Zij heeft mij ook een aantal handvatten meegegeven die niet moeilijk zijn om toe te passen.

Aan het eind van onze laatste sessie kon ik met volle overtuiging zeggen, dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden, zelfbewuster van mijn gedrag en de invloed die ik kan uitoefenen, door simpelweg in mogelijkheden te denken en niet in problemen.

Samantha Esaja

A dream came true

 

Daily Coffie (1982) Geaccrediteerd Personal Coach;

 • Intuitive Reader

 • Procesbegeleider

 • Lachcoach (LachBeleving)

 • Opgeleid in EFT, Emotional Freedom Techniques 

 • i.o. Ho’oponopono Practitioner.

 

Zij is geboren op Curaçao, getogen in Nederland en ruim 13 jaar bezig met coachen. Met bezieling en succes heeft zij tijdens haar carrière honderden mensen ondersteund bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.Op 25-jarige leeftijd werd zij Operationeel Manager. Sindsdien heeft zij diverse medewerkers en teams aangestuurd en gecoacht.

In haar laatste managementfunctie als Teammanager heeft zij deze mooie periode van in loondienst werken afgesloten als Trainer van de Lean Six Sigma Orange Belts training.

My Daily Coach haar eerste onderneming werd in 2014 werkelijkheid, met als aanbod online loopbaan- en personal coachingstrajecten. Tevens het ontwikkelen en geven van de Training Coachingsvaardigheden aan de begeleiders van een vrouwencentrum in Amsterdam. A dream came true. Dit avontuur eindigde alweer na een paar maanden door haar onverwachte zwangerschap, gevolgd door een verplichte mama en mental sabbatical van ruim twee jaar.

Deze periode werd gebruikt om grondig te onderzoeken hoe zij meer in het hier en nu kon leven. Dit bracht haar onder andere bij Lachyoga en meditatie. Ook maakte ze in deze periode bewust de keuze om haar inmiddels een aantal jaren durende spiritueel ontwaken te accepteren.

Op de Gooise Loopbaandag maakte ze eind 2016 haar comeback als Coach met de workshop Powervrouw Mind-Set-Go en De kracht van je lach. Haar eerste Lachworkshop voor het grote publiek.

Social Media & Coaching Tools

Daily deelt op Social Media (Instagram, Facebook & LinkedIn) haar kennis, inzichten, tools en tips waarmee zij vrouwen en vrouwelijke coaches Empowered.

Haar aanpak is erop gericht om jou te ondersteunen in het herschrijven van jouw persoonlijk verhaal waarmee je jezelf klein houdt.

Naast het intuïtief werken met orakel- en tarotkaarten past zij diverse coachingstechnieken en methodieken toe tijdens de coaching zoals

 • Oplossingsgericht coachen

 • TA (Transactionele Analyse)

 • RET (Rationeel-emotieve gedragstherapie)

 • Reflective Learning

 • NLP (Neurolinguïstisch Programmeren)

 • Voice Dialoque

 • Meditatietechnieken

 • i.o. Helingsmethode Ho’oponopono (Practitioner)

Ik wist niet zo goed wat ik van de intuïtieve coaching moest verwachten en dacht dat het misschien wel zweverig zou zijn, maar zo is het totaal niet.

Nitzah Magdalena

Wat ik echt super fijn vond was jouw inleidende meditatie, die voelde meteen lekker en ik zat er meteen in. 

Cynthia Goedhart

 

Ik heb geleerd hoe ik mijn ‘state of mind’ positief kan houden, als die naar het negatieve neigt.

Leslie Haulussy