CAN'T FIGHT THE MOONLIGHT

 

 

LeAnn Rimes heeft erover gezongen! De maan energie is zo bijzonder. Alhoewel ik meer een volle maan persoon ben kijk ik altijd met plezier uit naar de nieuwe.

 

 

Ik kan niet wachten om samen diepgaand, liefdevol en intens innerlijk (energie) werk te verrichten op twee hele bijzondere momenten van 2022. Super gaaf en waardevol als je bij beiden Online Classes 6 Pilaren van Zelfliefde aanwezig bent. En anders zie ik je in ieder geval op 1 mei.

 

 

Belangrijk onthouddingetje: Donderdag 29 april ontvang je de link naar ZOOM. Kosteloos annuleren is vanaf dat moment niet meer mogelijk.

 

 

De komende dagen ontvang je beperkt e-mails van mij.

 

Vind je het alsnog vervelend dat ik je e-mail in aanloop naar de online class? Schrijf je a.u.b. niet uit want anders mis je alle good stuff. Yes, we keep it juicy (LOL)