Maandelijkse Chakra Cleansing

AURA & CHAKRA CLEANSING

 

Twee bijzonder krachtige Energy Cleansings voor jou:

 • Aura Energy Cleansing and Activation

 • Chakra Cleansing

 

Bij de aura cleansing and activation werken we van buiten naar binnen en bij de chakra cleansing van binnen naar buiten tijdens het reinigen van jouw energie.

 

Voor het beste resultaat doe je beiden.

Chakra Cleansing

 

 • Deep Basis Chakra Cleansing

Chakra Cleansing

 

 • Deep Sacrale Chakra Cleansing

Chakra Cleansing

 

 • Deep Solar Plexus Chakra Cleansing

Chakra Cleansing

 

 • Deep Hartchakra Cleansing

Chakra Cleansing

 

 • Deep Keelchakra Cleansing

Chakra Cleansing

 

 • Deep Derde Oog Chakra Cleansing

Chakra Cleansing

 

 • Deep Kruin Chakra Cleansing

Het Resultaat

 

Zuivering en activatie van je aura en de zeven chakra’s. Je hebt vernieuwde energie en een hogere staat van bewustzijn gecreëerd.

 

Oude emotionele en energetische bagage zijn uit je energieveld opgeruimd.

Wat je kunt verwachten

 

Je ontvangt van mij op afstand een energetische reiniging. Afhankelijk van je gevoeligheid, emotionele bagage of invloeden van de maan/planeten kun jij na de cleansing je tijdelijk minder fit voelen.

Mijn werwijze

 

Ik maak gebruik van visualisatie- en meditatietechnieken. Daarnaast werk ik met lichtenergie en hulp van de Engelen waarmee ik jou in een staat van diepe ontspanning (lichte hypnose) breng.

 

Chakrasysteem (Short & Sweet)

 

Chakra’s: Je energiecentra (lichaam) die van invloed is op jouw kwaliteit van leven en andersom heeft jouw levensstijl invloed op deze chakra’s.

 

Het zijn ‘energiewielen’ (vertaald vanuit Sanskriet) waar Prana doorheen stroomt (vitale levensenergie)

 

Op het moment dat er sprake is van energetische blokkades, vervuiling of wanneer ze uit balans zijn, merk je dat direct:

 • Laag in je energie zitten

 • Geen voldoening kunnen halen uit het leven

 • Je lost of ongeïnspireerd voelen

 • Een stressvol leven leiden

 • Lichamelijke klachten

 • Snel overprikkeld raken

 • Over emotioneel reageren

 • Niet geaard voelen

 • Leven vanuit tekort (voelen en denken)

 • Niet het leven dat je wilt kunnen manifesteren

 • Geldproblemen of relatieproblemen

 • Traumatische ervaringen

 • Innerlijk kind thema’s

 • Enz..

 

Al deze zaken hebben een negatieve invloed op jouw chakrasysteem of de aanwezigheid ervan nodigt je uit om aandacht te besteden aan je energie.

 

 • Komt het leven je tegemoet?

 • Je zit goed in je vel?

 • Je hebt geen tot weinig lichamelijk klachten?

 • Leef jij ondanks tegenslag in je leven het merendeel van de tijd vanuit flow?

 

Ook dan heeft een cleansing effect, omdat het ingezet wordt als onderhoud.

 

Jezelf energetisch reinigen zou onderdeel moeten zijn van je dagelijks bestaan. Net zoals douchen, tandenpoetsen en dagelijks mediteren een vanzelfsprekendheid is.

AURA & CHAKRA CLEANSING

Ik had deze cleansing ook op 22 augustus gevolgd, maar de cleansing van gisteren toch heel anders ervaren!

Na de cleansing van gisteren was ik veel energieker. Beetje stuiterbal achtig! Deze nacht echt heel onrustig geslapen. Vaak wakker en ook vroeg uit bed gegaan. Had ik eigenlijk niet verwacht omdat ik mij zo ‘opgeruimd’ voelde gisteren. Ik voel me inmiddels moe maar wel druk.

 

De cleansing van 22 augustus had een hele andere uitwerking op mij. Emoties kwamen los tijdens de cleansing en juist die nacht had ik heel stevig en diep geslapen.

 

Maar; ik vind het allemaal enorm magisch wat er gebeurt. En dat op afstand. Heel bijzonder en ook zo bijzonder dat het (of eigenlijk jij haha) uitgerekend nu op mijn pad komt. Het voelt goed om hiermee bezig te zijn.

 

Ik vind het heel mooi wat je doet. Want jij doet voor zoveel mensen iets goeds.

~Stephanie

MEEST GESTELDE VRAGEN

Kan iedereen een cleansing doen?

Iedereen van 18 jaar en ouder kan deelnemen aan de cleansing, mits er geen gezondheidsklachten zijn waarbij het afgeraden wordt om een energetische reiniging te ondergaan.

 

 

Ook als je net herstellende bent van een medische ingreep of reeds energetische behandelingen ontvangt is het niet verstandig om deel te nemen.

 

Bij twijfel neem contact op met Daily en jouw specialist.

Wat voel je door de cleansing?

Iedereen ervaart de Cleansing anders. Alle deelnemers bevestigen wel de innerlijke rust en energy boost wat na de cleansing ontstaat.

 

Energie gaat weer  stromen!

 

Tijdens de cleansing zelf kun je van alles voelen variërend van emotionele klachten, lichamelijke klachten alsook een energie burst of juist vermoeidheid waardoor je direct in slaap valt.

 

Niet kunnen slapen en de  dagen erna super energiek zijn valt hier ook onder of juist goed slapen en de volgende morgen met een zwaar gevoel opstaan.

 

Bij alles geldt dat de klachten tijdelijk van aard zijn, omdat je energetisch hebt opgeruimd en alles wat vastzat vrijkomt.

Hoe vaak mag ik cleansen?

 

Er wordt afgeraden om de energy cleansing kort op elkaar te doen als je een heftige lichamelijke reactie hebt gehad bij de eerste keer.

 

In alle gevallen volg goed je lichaam. Die geeft aan wanneer het voldoende is geweest.

 

Het kan namelijk averechts werken indien je kort op de eerste keer weer diep gaat reinigen, wanneer je de signalen van je lijf negeert.

 

Ook als je tijdens de sessie hebt geslapen is het van belang dat je goed voelt of kort op elkaar herhalen van de cleansing noodzakelijk is.

Hoe ziet de sessie eruit?

Op de avond van de Chakra Cleansing log je ruim op tijd aan in ZOOM.

 

Check nogmaals of je camera en microfoon uitstaan, zodat je elkaar niet ziet of hoort.

 

Bij de bevestigingsmail heb je instructies ontvangen hoe je zo ontspannen mogelijk de cleansing kunt ontvangen. Ik raad je aan om deze te volgen.

 

Na mijn intro start de cleansing en aan het eind rond 22:00 uur heb je de mogelijkheid om jouw ervaring de delen in de virtuele chatruimte van ZOOM.

 

 

Krijg ik mijn geld terug als ik me bedenk?

Annuleren met restitutie is mogelijk tot en met de hiervoor aangegeven datum conform de bevestigingsmail, daarna niet meer.

 

Ook als je moeite hebt met inloggen op de dag van de cleansing (door Mercurius Retrograde) waardoor je de live sessie hebt gemist is er geen restitutie. Je kunt alsnog de sessie volgen via de replay.

Hoe vaak wordt de chakra cleansing gehouden?

Op 21 december 2020 hebben 70 vrouwen de eerste collectieve Chakra Cleansing gehad. Het was een geweldige ervaring.

In 2021 zijn we verder gegaan!

 

 • De Money Mindset Cleansing van januari ging over het creëren van overvloed. Met 57 mooie zielen hebben we hier aan gewerkt.

 • In februari heb ik samen met 90 bijzondere zielen de Deep Dive in onze onderbewuste gemaakt en gewerkt met ons innerlijk kind.

 • Op 21 maart startte een nieuw leven, omdat de lente begon en zijn we met 70 mooie zielen verder gegaan met de Inner Child Chakra Cleansing.

 • 21 april was bijzonder! De uitslag van de mini enquête gehouden op Instagram was doorslaggevend om op het thema Self-Love een Chakra Cleansing te organiseren.72 mooie zielen deden met liefde mee!

 • Zaterdag 22 mei was de 6e editie met 57 mooie zielen die een Deep Root Chakra cleansing hebben gehad.

 • De 7e Cleansing op 21 juni de zomer zonnewende is een feit met 70 mooie zielen die met liefde een Deep Sacral Chakra reiniging en zuivering hebben gehad.

 • Op 25 juli tevens laatste 77 energieportaal van de maand juli, hebben 57 mooie zielen de cleansing van hun Solar Plexus Chakra ontvangen. Dit keer waren maar liefst 11 engelen present!

 • De 9e Chakra Cleansing op 22 augustus was bijzonder omdat het samen viel met de volle maan in Waterman. De Deep Heart Chakra Cleansing met 64 deelnemers werd twee maal gehouden.

 • Een dag na de herfst equinox hebben we met 57 deelnemers de 10e cleansing gehouden. We naderen bijna het einde van de 7 grote chakra’s cleansing. Met in december mijn eenjarig jubileum van de cleansings.

 • De 10e cleansing en eveneens de een na laatste Chakra Cleansing van 2021 was een succes! 78 mooie zielen hebben hieraan deelgenomen.

 • 21 november 2021 hebben we de laatste deep chakra cleansing gehad van 2021. In totaal hebben 62 mooie zielen meegedaan. Vanaf januari 2022 start er een nieuwe reeks maandelijkse chakra cleansings.

 • De eenjarig jubileum van de cleansings werd in stijl gevierd op de winterzonnewende met 65 deelnemers die aanwezig waren bij de eerste Aura of Divine Love Energy Cleansing and Activation.

Ik moet even iets kwijt!

 

Vandaag tijdens het fietsen werd ik overspoeld met kleine witte veren, wel 15 stuks.

 

Normaal gesproken kom ik er 2 of 3 tegen maar vandaag, wow, haha mijn frequentie vloog omhoog!

 

Gister cleansing gehad, toeval bestaat niet …

 

Ik voel me goed dankjewel! Heb je niet toevallig een 10 ritten kaart voor cleansings!

 

Mijn God zo fijn dit!
Dankjewel! ✨

~Silvia

Lieve Daily,

Bedankt voor de mooie cleansing.

 

Ik had gisteren zware hoofdpijn in de middag en heel veel verdriet opeens. Na de cleansing is het allemaal weggegaan. Ik voel me weer rustig.

Jouw energie is bijzonder. Dankjewel.

 

Ik verwacht nu nog mooiere resultaten want sinds januari is elke cleansing voor mij het begin van iets moois.

 

Er zijn telkens kleine veranderingen. Elke keer in mijzelf, bij mijn tweelingziel, in onze relatie en ook richting mijn doelen.

~Aida

Hi Daily, toch besloten je maar even kort te berichten…anders blijf ik je spammen en na de Tweelingzielen reading niet gedaan, nu wel.

 

Wauw wat was het bijzonder gisteravond om mee te maken. Maar wat was iedereen voelbaar.

 

Je was nog in de inleiding en sloot mijn ogen al en de tranen kwamen. In de cleansing zelf kon ik me gelukkig concentreren op mezelf en de anderen buiten mijn licht houden.

 

Bij het aanroepen van de engelen kreeg ik kippenvel van teen tot top, vervolgens gaf je aan welke engel er was en ik voelde een windje langs me gaan. En dat bij elke Engel opnieuw. Prachtig.

 

Wakker geworden met zware schouders maar na wat magnesium ga ik opgeruimder door de dag. Bedankt, fijne dag, liefs

 

~Ellemiek

Van kriebels naar kippenvel! Mijn basischakra zag en voelde heel vies, modderig en donker.

Het raakte niet proper.
In de rest vloeide het licht beter. De hartchakra is ook actiever.

Ik neem het gouden koord en de verankering met de aarde, het diamanten licht, de violette koker en de engelen rond mij mee in mijn routine (dagelijks? Wekelijks? Maandelijks? Weet nog niet hoe vaak)

 

Ook mooi paars licht gezien, veel gevoeld aan mijn hoofd en kruin.. Jeej.. Speciaal.

 

Ik heb de indruk dat dit nog sterk gaat nawerken.
Ik vond het mooi, vredevol, rustgevend en ben benieuwd naar wat er nog meer gaat loskomen nadien.

 

Ik kijk ernaar uit om nog meer te kunnen volgen van jou!!! Ik heb ervan geproefd en wil meer.

 

Dankjewel voor jouw inzet, motivatie, het delen van jouw kennis en energie.
Zorg ook goed voor jezelf.
Big hugg.

 

~Carola

Disclaimer

De informatie die te vinden is op de website van My Daily Coach is niet bedoeld als een vervanging van een gekwalificeerd medisch advies. My Daily Coach is geen gekwalificeerd arts en geeft geen medische adviezen, diagnose of behandelingen.
De alternatieve behandelingsmethode van My Daily Coach zijn geen vervanging van andere behandelingsmethode en sluiten deze dan ook nimmer uit. Indien u gebruik maakt van de diensten van My Daily Coach blijft u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid.