Heb je te maken met een romantische zielsconnectie die jou enorm triggert? Is het je tweelingziel?

 

Wil je nu echt aan slag met je ongeheelde innerlijk kind stukken?

 

Zie je een meerwaarde in energetisch werk?

Boek hier je sessie met Daily

Elke sessie is magisch want je verandert de energie!

 

Intuitive Coach en Energy Reader Daily Coffie, is sinds 2013 gediplomeerd coach.

 

Inmiddels heeft zij door haar Tweelingzielen reis waarbij ze sinds 2022 in Union is met haar tweelingziel, een Community op YouTube met 3500+ abonnees.

 

Zij coacht vrouwen met haar Inner Child Coaching en heeft honderden Tweelingzielen Readings en Chakra Energy Cleansings gehouden.

Lees hier Daily's verhaal

Geheime Boodschap 4 mini Readings

Ontvang een geheime Boodschap van je Lover of Hogere Zelf in 4 mini video Readings!

Tweelingzielen Video Reading

Ervaar je de connectie als heftig of wil je meer helderheid over jullie situatie?

Tarot Treatment

Als je vastloopt is er niks fijner dan aanwijzingen krijgen die jou verder helpen.

Short & Sweet

Alle vragen over  je persoonlijke en professionele ontwikkeling alsook je Tweelingzielen reis kun je stellen.

Inner Child Coaching

Ontwikkel emotionele volwassenheid in die situaties dat je in het nu reageert vanuit het gewonde kind.

Nieuwe Maan Chakra Cleansing & Manifestatie

Een bijzonder event met de energie van magie en de maan en verhogen we onze vibratie met een krachtige chakra cleansing.

Het Inner Child Coachingstraject heeft mijn leven veranderd. Met het enorme vertrouwen en veilige gevoel dat Daily mij vanaf het eerste moment gaf, kon zij mij al snel contact laten maken met mijn innerlijk kind.

Ze heeft me bewust gemaakt van bepaalde patronen en pijnpunten die vaak mijn leven beheersten, en mij tools meegeven om situaties en triggers op een heel andere manier te zien en te benaderen.

Door de sessies heen heb ik mijzelf al snel zien transformeren van een onzekere teruggetrokken vrouw naar een zelfverzekerd persoon die zichzelf nu oprecht graag ziet! Een transformatie waar ik eeuwig dankbaar voor ben.

Veel liefs, Debbie

Lieve daily ik wil je graag bedanken. Enkele weken terug heb ik een cleansing van je ontvangen.

 

Ik voel me zo veel prettiger!

 

Ik denk nog wel aan mijn twin, maar voel geen pijn meer en is geen obsessie meer. EINDELIJK na 3 jaar obsessie (en pijn) naar mijn twin sta ik nu voor het eerst echt open voor een ‘nieuwe’ man! Ik tolereer geen bulshit meer, ik ben meer waard! Wow, ik wist niet dat het nog kon, ben je eeuwig dankbaar.

 

Ik geef mezelf ook reiki en visualiseer dat ik de koorden knip zeg maar. Dat lukt me nooit zo goed als tijdens onze cleansing, toen voelde ik zo heftig ook die energie dat ik bijna moest kotsen. Ik wil verder en liefde ontvangen En ik heb mijn persoonlijke reading geloof ik wel 20x beluisterd tot bepaalde lessen tot me doordrongen, haha duurt even, maar dan heb je ook wat!

Mandy

Vanaf het moment dat ik Daily zag, voelde ik die spreekwoordelijke klik. We hebben veel raakvlakken en juist dáárom voel ik mij prettig om mijzelf bij haar kwetsbaar op te stellen zodat ik verder kan werken aan mijn eigen processen.

 

Een sessie met haar is meteen ook een energy boost naast de heldere reading waardoor je precies weet wat je te doen staat.

 

Ik raad iedere ondernemer aan om minstens ieder half jaar zichzelf zo’n boost met bomvol inzichten te gunnen.

Liefs, Hanneke

Lieve Daily,
Mijn God weer spijker weer op zijn kop.
Zo super mooi.
Dank je wel lieverd
Wat ben ik je dankbaar. Dankbaar ook dat ik steeds mag genieten van jou, eerst de Daily Reading Advent Kalender en nu van de Be My Valentine Geheime boodsschappen Readings.

Wat was het weer mooi. Bizar hoe het klopt met hoe hij er nu instaat en zijn gedachten.
Het klopte ook precies met hoe ik het zie. Ik heb met een grote glimlach gekeken en geluisterd. Ik denk dan, zie je ik wist het. Haha
Ik word er heel rustig van, nogmaals dank je wel lieverd.

Xxx Annemiek

Ik volg Daily Coffie al enige tijd en was enorm onder de indruk van de online video’s. Elke keer leken de kaarten wel over mij te gaan. Ik besloot een coaching sessie te boeken.

 

Ik heb eerst een fijn kennismakingsgesprek gehad en twee dagen later de sessie. Voor mij was het een bijzondere en mooie ervaring. Met haar duidelijke uitleg vielen een aantal zaken, zowel privé als zakelijk, op z’n plek en waar ik mee aan de slag kan.

 

Ze heeft een warme en eerlijke persoonlijkheid en zo heb ik de sessie ook ervaren. Ik wil Daily enorm dank zeggen en kan haar zeker aanraden als je met bepaalde vraagstukken, belemmeringen of uitdagingen zit.

Jennifer Camron | eigenaar van Business Development for Women