Cleansing 1 hart activatie

Cleansing 2 koorden doorsnijden

Tweelingzielen Love Session

Tweelingzielen of Hogere Liefde Love Session op elke volle maan van 2023

Je krijgt nu de eerste drie love sessions inclusief de Tweelingzielen Energie Activatie The Energy Field Of Love als bundel voor €11,11 op 1 december t/m 13 december de start van Mercurius Retrograde.


 

 

Op de volle maan gaan we samen ZIJN.  Onze energie IS onze grootste kracht om met elkaar te verbinden. Om je te verbinden met LIEFDE en met je TWEELINGZIEL.

Wees welkom op deze bijzondere LOVE SESSION van en voor tweelingzielen EN iedereen die openstaat om hogere liefde te ervaren.

Ik wil dan graag een mooi energetisch netwerk maken van en voor tweelingzielen net zoals we op de afgelopen Leeuwenpoort hebben gedaan.Via mediatie en visualisatie verbinden met elkaar en onze twins of hogere liefde.
Dit alles alles om de trilling te verhogen en UNION te bevorderen.
Iets wat ik jou graag GUN! UNION met je twin ♥️ of hogere liefde.

Doe met liefde mee met deze mooie meditatie/visualisatie.

* Voor deze Love Session doneer je een bijdrage van €11,11 (per keer)
** Er zijn steeds beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang!

 De Love Sessions laatste kwartaal 2023

 Woensdag 27 december om 21:00 uur

Online via Zoom

  • Na je betaling is deelname definitief.

  • Je ontvangt een dag voor Love Session de inlog naar Zoom

  • Er is een replay, die is 72 uur geldig

Er is geen restitutie.

DISCLAIMER: Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de online classes, training, reading, coaching, energie activaties of cleansing. Daarnaast is er geen restitutie. Voor coachingstrajecten gelden aanvullende regels. Met je betaling ga je eveneens akkoord met de algemene voorwaarden van My Daily Coach 

 11,11

Disclaimer

De informatie die te vinden is op de website van My Daily Coach is niet bedoeld als een vervanging van een gekwalificeerd medisch advies. My Daily Coach is geen gekwalificeerd arts en geeft geen medische adviezen, diagnose of behandelingen.
De alternatieve behandelingsmethode van My Daily Coach zijn geen vervanging van andere behandelingsmethode en sluiten deze dan ook nimmer uit. Indien u gebruik maakt van de diensten van My Daily Coach blijft u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid.