Geweldig je bent aangemeld voor de Tweelingzielen Soul Call. Ik zie je graag zaterdag 11-11 om 21:00 uur.

 

 

🔽🔽🔽🔽

Maandag 13 november op de nieuwe maan in Schorpioen vindt er een echte power sessie plaats.

 

Jij kunt hierbij zijn. Lees hieronder wat je gaat doen en meld je direct aan!

Deze nieuwe maan in schorpioen op maandag 13 november gaan we tijdens de Chakra Cleansing & Manifestatie het anders doen:

Je gaat op elke chakra de band met een persoon of situatie intensief en grondig reinigen, zuiveren en vernieuwen als dat past bij jouw hoogste goed.

 

 

Elke chakra heeft namelijk een niveau en thema’s waarmee je met de ander verbonden bent wat niet altijd jouw hoogste goed en welzijn dient.

 

Je gaat de belastende energiekoorden die bij jou en jouw persoon of situatie aanwezig zijn op je eigen manier verwijderen, elimineren, reinigen en zuiveren.

Dit is nodig om op een andere manier in de connectie te staan of als dat beter is voor jouw hoogste welzijn, de ander ook echt los te kunnen laten.

 

 

Wanneer je rondloopt met open eindjes, the unfinished business:

  • Je niet kunt losraken van iemand of een situatie.

  • Je bent op een of andere manier in een zeer lage energie verbonden met iemand, al dan niet in UNION in 3D, is het belangrijk om zware en lage energie te transmuteren naar iets hogers.

  • Dat maakt leven in overeenstemming met de 5D vibratie en vanuit deze energie manifesteren makkelijker.

 

Ik wil je helpen om energetisch te shiften, zodat je 2023 met een schone lei kunt afsluiten. Daarom ontvang je op 13 november naast de link naar deze krachtige cleansing ook de cleansing van oktober.

 

Voor het beste resultaat herhaal je beiden cleansings wekelijks. Deze zijn voor jou beschikbaar tot en met 12 december 2023.

 

Meld je hier aan en ontvang twee krachtige cleansings (30 dagen geldig) voor de prijs van een!

IK WIL 2 CLEANSINGS ONTVANGEN OP DE NIEUWE MAAN IN SCHOPIOEN voor de prijs van 1