De komende twee weken ontvang je elke dag een liefdevol lichtpuntje in je mailbox. Ik laat je kennismaken met een aanpak gericht op (zelf)liefde.

Ontdek, doorvoel en haal eruit wat bij je past.

 

 

 

 

Dank je wel dat ik je op een liefdevolle manier op reis mag meenemen door een aantal thema’s waar wij als spirituele verkenners of spiriwiri’s mee te maken krijgen.

 

 

Weet je wat ook zo mooi is? Je zegt direct ja tegen YOUR SOUL!

 

Je ziel heeft namelijk iets anders nodig dan je brein. Ze wordt gedreven door je hart, dat je lichaam verlicht en vervult met brandstof. Zonder een ziel is er geen bestaan, geen lichaam!

 

Het lichtje, jóuw licht, gaat mooier en krachtiger shinen zodra je dingen doet on a soul level en vandaag heb je hierin de eerste stap gemaakt.

 

 

 

Let’s talk about… de komende 14 dagen.

 

Wat kun je verwachten? En hoe kun je de Liefdevolle Lichtpuntjes het beste ontvangen? Dat lees je hier.

 

E-mail

Ik voel me vereerd dat ik elke dag een paar minuten van jouw tijd krijg. Want de tijd die jij investeert, is de energie-uitwisseling die tussen ons plaatsvindt. Kies daarom een speciaal moment waarop je toegewijd aan de slag kunt gaan met wat ik je via de e-mail toestuur. Dit zal dagelijks rond 14:14 uur zijn.

 

Het getal 14 staat symbool voor de 14 dagen Liefdevolle Lichtpuntjes én voor verandering (1 + 4= 5).

 

 

Bovendien draagt het de trilling van het getal 1, wat staat voor jezelf en een nieuw begin. Het getal 4 gaat over stabiliteit , structuur, leiderschap en manifestatie in de fysieke wereld.

 

 

 

Thema

Elk Liefdevol Lichtpuntje heeft een thema. Dit thema is de titel van het orakelkaart waar ik mee werk, van het deck: Fluisteringen om te helen. Ik laat je kennismaken met mijn liefdevolle aanpak van elk thema. Bekijk het met zachte ogen: sta jezelf toe iets nieuws te ontdekken of te leren en om een verdieping te maken van wat je al weet.

Vind je dit een mooi deck? Goed nieuws! Via deze link bestel je direct jouw eigen exemplaar!

 

 

Linkjes

In elke e-mail zit een linkje dat je naar de Liefdevolle Lichtpuntjes op mijn website leidt. Door hierop te klikken, kom je vanzelf bij het gechannelde bericht.

 

 

Ervaring

Onder elk Liefdevol Lichtpuntje kun je een reactie plaatsen. Ik nodig je van harte uit om je ervaringen te delen. Alle ervaringen zijn waardevol en een paar van deze waardevolle input wil ik graag met anderen delen die in de toekomst hetzelfde traject zullen doorlopen als jij.

 

 

Bonus

Op 30 en 31 december en op 1 januari ontvang je, naast de 11 Liefdevolle Lichtpuntjes, nog 3 extra gechannelde berichten. Met deze liefdevolle toegift zijn het in totaal dus 14 Lichtpuntjes die je ontvangt in de periode van 19 december tot en met 1 januari 2022.

 

 

Error

Soms gaat er iets mis. Werkt een linkje niet? Probeer dan een andere browser of een ander apparaat.

 

Heb je niks ontvangen, maar ben je wel aangemeld voor deze dienst (kom je hier niet op de een na laatste dag achter)? KEEP CALM, we gaan dit fixen.

 

Neem dan even contact met mij op via

 

 

Liefde

Wil je naar aanleiding van een thema van de Liefdevolle Lichtpuntjes of een eigen ervaring jouw inzichten met mij delen? Altijd leuk! Stuur me gerust een e-mail:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 11 Liefdevolle Lichtpuntjes zijn met zorg, liefde, passie, positiviteit en plezier voor jou gechanneld door Daily Coffie. Gebruik het als inspiratiebron en empowerment voor je eigen ontwikkeling.

Disclaimer: Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze publicatie mag niet geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Copyright © 2021 Daily Coffie. Alle rechten voorbehouden.

Privacy verklaring en Gebruiksvoorwaarden van

My Daily Coach